Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Diferents establiments de restauració d'Olot inicien el servei a domicili a causa del coronavirus

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  17/03/2020  -  14:47

Bars i restaurants de la ciutat s'interessen per aquesta possibilitat com a alternativa al tancament dels locals a causa del coronavirus COVID-19




Una de les mesures extraordinàries per combatre l'expansió del coronavirus COVID-19 ha estat el tancament dels bars i restaurants. La mitjanit de divendres a dissabte va entrar en vigor la mesura dictada per la Generalitat per tal que bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració abaixessin la persiana com a mesura per evitar la propagació del coronavirus.

L'Ajuntament d'Olot, mitjançant el Consorci SIGMA, ha rebut aquests dies les consultes de responsables de negocis que s'han interessat per servir menjar a domicili.


Els establiments que hi estiguin interessats han de tenir en compte el següent:

- Que els establiments d'alimentació, siguin comercials o de restauració, que
vulguin fer distribució o venda al mateix municipi ja sigui a consumidor final o via servei a domicili hauran de comunicar-ho a l'Ajuntament.

- Cal fer-ho mitjançant una instància genèrica que cal presentar telemàticament a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Olot www.olot.cat .

- A nivell de seguretat alimentària, en el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, aquests establiments hauran de seguir les normes generals de seguretat alimentària i les normes de prevenció que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus. Les mesures de seguretat alimentària inclouen el control de la higiene, de les temperatures i de l'envasat dels plats cuinats en totes les fases d'elaboració, incloent-hi la fase de transport. Concretament per l'envasat, caldrà utilitzar materials aptes per a l'ús alimentari i el transport s'haurà de fer a una temperatura controlada i en el menor temps possible.

Davant la situació que viu el país amb l'expansió del COVID- 19 i per tal d'evitar l'exposició dels clients a contraure la malaltia, el Mercat d'Olot ha posat a la seva disposició un servei d'entrega a domicili.

Aquest està dirigit especialment a totes aquelles persones que formen part del col·lectiu d'alt risc. D'aquesta manera, poden continuar gaudint d'un producte fresc de proximitat i qualitat però sense haver de sortir de casa. Els clients podran realitzar les comandes a les diferents parades via telefònica de dilluns a dijous de 8 a 13h, i rebran la comanda l'endemà al matí.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...