logo
Imprimir
17-03-2020 | 14:47hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Diferents establiments de restauració d'Olot inicien el servei a domicili a causa del coronavirus

Bars i restaurants de la ciutat s'interessen per aquesta possibilitat com a alternativa al tancament dels locals a causa del coronavirus COVID-19

Una de les mesures extraordinàries per combatre l'expansió del coronavirus COVID-19 ha estat el tancament dels bars i restaurants. La mitjanit de divendres a dissabte va entrar en vigor la mesura dictada per la Generalitat per tal que bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració abaixessin la persiana com a mesura per evitar la propagació del coronavirus.

L'Ajuntament d'Olot, mitjançant el Consorci SIGMA, ha rebut aquests dies les consultes de responsables de negocis que s'han interessat per servir menjar a domicili.


Els establiments que hi estiguin interessats han de tenir en compte el següent:

- Que els establiments d'alimentació, siguin comercials o de restauració, que
vulguin fer distribució o venda al mateix municipi ja sigui a consumidor final o via servei a domicili hauran de comunicar-ho a l'Ajuntament.

- Cal fer-ho mitjançant una instància genèrica que cal presentar telemàticament a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Olot www.olot.cat .

- A nivell de seguretat alimentària, en el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, aquests establiments hauran de seguir les normes generals de seguretat alimentària i les normes de prevenció que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus. Les mesures de seguretat alimentària inclouen el control de la higiene, de les temperatures i de l'envasat dels plats cuinats en totes les fases d'elaboració, incloent-hi la fase de transport. Concretament per l'envasat, caldrà utilitzar materials aptes per a l'ús alimentari i el transport s'haurà de fer a una temperatura controlada i en el menor temps possible.

Davant la situació que viu el país amb l'expansió del COVID- 19 i per tal d'evitar l'exposició dels clients a contraure la malaltia, el Mercat d'Olot ha posat a la seva disposició un servei d'entrega a domicili.

Aquest està dirigit especialment a totes aquelles persones que formen part del col·lectiu d'alt risc. D'aquesta manera, poden continuar gaudint d'un producte fresc de proximitat i qualitat però sense haver de sortir de casa. Els clients podran realitzar les comandes a les diferents parades via telefònica de dilluns a dijous de 8 a 13h, i rebran la comanda l'endemà al matí.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/128271_diferent-e-tabliment-dere-tauraciodolotinicienel-erveiadomiciliacau-adelcoronaviru--2.htm