Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Els Casals d'Estiu de Sant Joan les Fonts escalfen motors per aquest 2020

La Garrotxa  -  04/02/2020  -  19:27

El Casal d'Estiu municipal, els Campus de futbol, de natació, de bàsquet, les Brigades joves i el Casalet conformen una important oferta que es fa pensada per a mainada i joves, donant resposta a les diferents franges i inquietuds




Els Casals d'Estiu que es fan a Sant Joan les Fonts han començat a treballar ja per l'edició d'aquest 2020. Precisament, la setmana passada es va fer una reunió de coordinació entre les diferents propostes lúdiques i esportives que es fan al municipi en aquest període de vacances escolars. De la reunió se'n deriven algunes modificacions com la ubicació del Casal d'Estiu municipal.

El Casal d'Estiu municipal, els Campus de futbol, de natació, de bàsquet, les Brigades joves i el Casalet conformen una important oferta que es fa pensada per a mainada i joves, donant resposta a les diferents franges i inquietuds.

La reunió de coordinació va servir per posar en comú diferents temes amb els actors que treballen de manera directa amb aquest col·lectiu. Així, també hi eren presents un representant de l'escola 'Castanyer', la directora de la Llar d'Infants 'El Niu', la tècnica de joventut responsable dels casals mancomunats del Consell Comarcal i dos membres de la junta directiva del CPS. Dels casals hi havia un representant de natació i un de futbol.
Per part de l'Ajuntament hi van ser la tècnica que portava temes de joventut l'any passat i l'actual i la dinamitzadora de l'EMBA (Escola Municipal de Belles Arts) També hi van ser la regidora d'esports, Vanessa Torrent; la d'ensenyament, Anna Serra i l'alcaldessa i regidora de joventut, Maria Vidal.

Vidal destaca que "la reunió va ser molt postiva" ja que "es va poder fer una posada en comú de la feina feta el 2019". A més, es va fer una proposta de separar el Casal Municipal i no fer-lo com fins ara a les instal·lacions del CPS. "Ja s'ha parlat amb el Bisbat per fer-lo a l'antiga llar d'infants, al costat de l'església parroquial"

A la trobada també hi estaven convidats membres de l'AMPA de l'escola Castanyer, que van excusar l'assistència. També es va convidar a algun representant del grup polític de l'oposició, però no hi va assistir ningú.
 


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...