logo
Imprimir
04-02-2020 | 19:27hs
•LA GARROTXA

Els Casals d'Estiu de Sant Joan les Fonts escalfen motors per aquest 2020

El Casal d'Estiu municipal, els Campus de futbol, de natació, de bàsquet, les Brigades joves i el Casalet conformen una important oferta que es fa pensada per a mainada i joves, donant resposta a les diferents franges i inquietuds

Els Casals d'Estiu que es fan a Sant Joan les Fonts han començat a treballar ja per l'edició d'aquest 2020. Precisament, la setmana passada es va fer una reunió de coordinació entre les diferents propostes lúdiques i esportives que es fan al municipi en aquest període de vacances escolars. De la reunió se'n deriven algunes modificacions com la ubicació del Casal d'Estiu municipal.

El Casal d'Estiu municipal, els Campus de futbol, de natació, de bàsquet, les Brigades joves i el Casalet conformen una important oferta que es fa pensada per a mainada i joves, donant resposta a les diferents franges i inquietuds.

La reunió de coordinació va servir per posar en comú diferents temes amb els actors que treballen de manera directa amb aquest col·lectiu. Així, també hi eren presents un representant de l'escola 'Castanyer', la directora de la Llar d'Infants 'El Niu', la tècnica de joventut responsable dels casals mancomunats del Consell Comarcal i dos membres de la junta directiva del CPS. Dels casals hi havia un representant de natació i un de futbol.
Per part de l'Ajuntament hi van ser la tècnica que portava temes de joventut l'any passat i l'actual i la dinamitzadora de l'EMBA (Escola Municipal de Belles Arts) També hi van ser la regidora d'esports, Vanessa Torrent; la d'ensenyament, Anna Serra i l'alcaldessa i regidora de joventut, Maria Vidal.

Vidal destaca que "la reunió va ser molt postiva" ja que "es va poder fer una posada en comú de la feina feta el 2019". A més, es va fer una proposta de separar el Casal Municipal i no fer-lo com fins ara a les instal·lacions del CPS. "Ja s'ha parlat amb el Bisbat per fer-lo a l'antiga llar d'infants, al costat de l'església parroquial"

A la trobada també hi estaven convidats membres de l'AMPA de l'escola Castanyer, que van excusar l'assistència. També es va convidar a algun representant del grup polític de l'oposició, però no hi va assistir ningú.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124855_el-ca-al-de-tiude-antjoanle-font-e-calfenmotor-peraque-t2020-1.htm