Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

S'organitza una jornada de neteja del litoral palamosí per retirar la brossa aportada pel temporal d'aquesta setmana

Baix Empordà  -  24/01/2020  -  14:21

L'activitat tindrà lloc demà dissabte i és encapçalada per l'Agrupament Escolta Palamosí, en coordinació amb l'Ajuntament de Palamós


La platja de Sant Esteve de La Fosca, aquest matí

La platja de Sant Esteve de La Fosca, aquest matí



Palamós organitzarà demà dissabte 25 de gener, una jornada de neteja del litoral per a poder retirar tota la brossa aportada pel temporal de llevant que ha afectat de manera important la costa del municipi.

L'activitat és encapçalada per l'Agrupament Escolta Palamosí en coordinació amb l'Ajuntament de Palamós. La proposta és oberta a la participació de totes les persones que ho desitgin i s'iniciarà a les 16 h de la tarda, a la platja de Castell.

És previst que, per grups, l'acció es realitzi als diversos punts del litoral que varen rebre de manera destacada l'efecte d'aquest temporal, com les platges de La Fosca i Castell, i altres punts del camí de ronda d'aquest àmbit de llevant del municipi.

A conseqüència de l'efecte i la força del temporal, aquestes platges han patit alguna modificació de la seva fisonomia provocada pels moviments de sorra, però sobretot, l'aportació de brossa i residus de plàstic, fusta i restes vegetals. L'afectació del temporal a les infraestructures de Palamós s'ha centrat principalment a la zona portuària, en esculleres i magatzems, i també en àmbits com el de sota ca la Margarida i S'Alguer.

En aquest sentit l'Ajuntament de Palamós està valorant sobre el terreny, l'afectació del temporal amb els diversos desperfectes ocasionats al municipi, per tal de poder saber l'abast d'aquests desperfectes i les mesures que caldrà emprendre per a tornar a restablir-ho.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...