logo
Imprimir
24-01-2020 | 14:21hs
•BAIX EMPORDà

S'organitza una jornada de neteja del litoral palamosí per retirar la brossa aportada pel temporal d'aquesta setmana

L'activitat tindrà lloc demà dissabte i és encapçalada per l'Agrupament Escolta Palamosí, en coordinació amb l'Ajuntament de Palamós

Palamós organitzarà demà dissabte 25 de gener, una jornada de neteja del litoral per a poder retirar tota la brossa aportada pel temporal de llevant que ha afectat de manera important la costa del municipi.

L'activitat és encapçalada per l'Agrupament Escolta Palamosí en coordinació amb l'Ajuntament de Palamós. La proposta és oberta a la participació de totes les persones que ho desitgin i s'iniciarà a les 16 h de la tarda, a la platja de Castell.

És previst que, per grups, l'acció es realitzi als diversos punts del litoral que varen rebre de manera destacada l'efecte d'aquest temporal, com les platges de La Fosca i Castell, i altres punts del camí de ronda d'aquest àmbit de llevant del municipi.

A conseqüència de l'efecte i la força del temporal, aquestes platges han patit alguna modificació de la seva fisonomia provocada pels moviments de sorra, però sobretot, l'aportació de brossa i residus de plàstic, fusta i restes vegetals. L'afectació del temporal a les infraestructures de Palamós s'ha centrat principalment a la zona portuària, en esculleres i magatzems, i també en àmbits com el de sota ca la Margarida i S'Alguer.

En aquest sentit l'Ajuntament de Palamós està valorant sobre el terreny, l'afectació del temporal amb els diversos desperfectes ocasionats al municipi, per tal de poder saber l'abast d'aquests desperfectes i les mesures que caldrà emprendre per a tornar a restablir-ho.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123945_-organitzaunajornadadenetejadellitoralpalamo-iperretirarlabro-aaportadapeltemporaldaque-ta-etmana-1.htm