Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank, patrocinador de la cursa Sant Silvestre de Lleida

Lleida  -  23/12/2019  -  14:12

La cursa sortirà des de la Plaça Cervantes, i recorrerà els carrers de la ciutat en un únic recorregut de 5 km




CaixaBank i l'Associació Esportiva Ekke han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera es converteix en patrocinadora principal de la Cursa Sant Silvestre de Lleida. Amb aquest acord, CaixaBank manté la seva aposta per l'atletisme, amb el que comparteix valors com l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

La 26a edició de la tradicional cursa Sant Silvestre de Lleida tindrà lloc el 31 de desembre a les 16.30 h, i sortirà des de la Plaça Cervantes, per completar un únic recorregut de 5 km pel centre de la ciutat.

El cap de Comunicació i màrqueting de l'Ekke, Joan David Porté; i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, han tancat l'acord de patrocini de la Sant Silvestre. Joan David Porté ha manifestat que "aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les dues entitats i ens enforteix mútuament en benefici del foment de l'exercici físic a la població". Per la seva banda, el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, ha celebrat l'acord. "Aquest patrocini –ha afegit- suposa un impuls a l'estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l'esport i per Lleida".

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport a Lleida

A Lleida, CaixaBank ja va patrocinar la Mitja Marató de Lleida i les curses infantils de la Mitja Marató, celebrades al novembre, i que van suposar un gran èxit de participants.

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica de l'esport, com són el lideratge, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva xarxa de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat propera amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

L'esport és l'eix sobre el qual pivota tota l'estratègia de patrocini, tant a escala local com nacional, sent una de les entitats pioneres en patrocini Esportiu d'Espanya. Aquesta implicació de CaixaBank amb l'esport es remunta a fa 25 anys, quan l'entitat va decidir donar suport a l'esport olímpic mitjançant l'acord subscrit amb el Pla ADO, que actualment representa l'aposta contínua per la promoció i el desenvolupament de l'esport olímpic i d'elit del nostre país.

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

Mitjançant el patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per això, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les que comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 47 curses populars a Espanya en el darrer any, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Amb el suport a aquestes curses populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d'11.000 empleats.

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de runners CaixaBank, que duen per tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.


Autor: Redacció


#lleida #caxabank


#lleida #caxabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...