Notícies més llegides




Baix Empordà


Castell-Platja d'Aro

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acollirà la 8a edició de la Quina Freak de Nadal d'Arocinema

Baix Empordà  -  05/12/2019  -  17:34

Sèries de TV, cinema, còmic, literatura fantàstica i merxandantge cinematogràfic




El proper diumenge 8 de desembre a les 17 h (obertura de portes a les 15.30 h), el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acollirà la 8a edició de la Quina Freak de Nadal d'Arocinema. Les normes són iguals que les d'una quina tradicional però amb premis relacionats amb les sèries de TV, el cinema, el còmic, la literatura fantàstica o el merxandantge cinematogràfic.

Entre els regals d'aquest any hi destaquen una rèplica a escala 1:6 de la Batsenyal; rèpliques a escala 1:1 com el guant amb les gemes de l'infinit d'Iron Man o un Gizmo amb una caixa feta especialment i exclusiva imitant la que apareixia al mític film Gremlins; un Lego de més de 2.000 peces d'Stranger Things o la consola en miniatura de la clàssica Mega Drive. També es recorden aniversaris, com els 80 anys de Batman i es regalarà a part de la Batsenyal, un mirall i una col·lecció de còmics on apareix el Joker. Els Funko Pop també hi serán molt presents amb figures de Toys Story i Gremlins, i aquest any també hi haurà l'oportunitat de guanyar partides a un Escape Room. En total, 34 regals ideals per a tots als amants de la cultura popular. La llista completa de regals es pot consultar a facebook.com/arocinema.

Enguany col·laboren amb la Quina Freak: Llibreria 22, Moby Disk, Funko POP Kabenzots, Via Lúdica, Supernova, Xarai Experience, Flocked, Hairlab i +cub. Amb un cartró de 15 euros es pot jugar tota la tarda i participar a les 16 partides previstes i també a les dues divertides i originals Quines inverses, i els 50 primers assistents que portin una disfressa inspirada en una pel·lícula, sèrie, còmic... rebran com a regal una cervesa artesana La Flor de Girona de Moska, edició limitada de la Quina Freak. L'entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar i menjar a preus populars.

A part de la Quina Freak, l'Associació Arocinema, organitza al llarg de l'any diverses activitats relacionades amb la cultura popular com el Concurs de Miniremakes, projeccions de Cinema a la Fresca gratuïtes per als més petits i també a l'estiu el FiraFan, la fira de col·leccionisme per a tots els amants de la cultura freak.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...