logo
Imprimir
05-12-2019 | 17:34hs
•BAIX EMPORDà

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acollirà la 8a edició de la Quina Freak de Nadal d'Arocinema

Sèries de TV, cinema, còmic, literatura fantàstica i merxandantge cinematogràfic

El proper diumenge 8 de desembre a les 17 h (obertura de portes a les 15.30 h), el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acollirà la 8a edició de la Quina Freak de Nadal d'Arocinema. Les normes són iguals que les d'una quina tradicional però amb premis relacionats amb les sèries de TV, el cinema, el còmic, la literatura fantàstica o el merxandantge cinematogràfic.

Entre els regals d'aquest any hi destaquen una rèplica a escala 1:6 de la Batsenyal; rèpliques a escala 1:1 com el guant amb les gemes de l'infinit d'Iron Man o un Gizmo amb una caixa feta especialment i exclusiva imitant la que apareixia al mític film Gremlins; un Lego de més de 2.000 peces d'Stranger Things o la consola en miniatura de la clàssica Mega Drive. També es recorden aniversaris, com els 80 anys de Batman i es regalarà a part de la Batsenyal, un mirall i una col·lecció de còmics on apareix el Joker. Els Funko Pop també hi serán molt presents amb figures de Toys Story i Gremlins, i aquest any també hi haurà l'oportunitat de guanyar partides a un Escape Room. En total, 34 regals ideals per a tots als amants de la cultura popular. La llista completa de regals es pot consultar a facebook.com/arocinema.

Enguany col·laboren amb la Quina Freak: Llibreria 22, Moby Disk, Funko POP Kabenzots, Via Lúdica, Supernova, Xarai Experience, Flocked, Hairlab i +cub. Amb un cartró de 15 euros es pot jugar tota la tarda i participar a les 16 partides previstes i també a les dues divertides i originals Quines inverses, i els 50 primers assistents que portin una disfressa inspirada en una pel·lícula, sèrie, còmic... rebran com a regal una cervesa artesana La Flor de Girona de Moska, edició limitada de la Quina Freak. L'entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar i menjar a preus populars.

A part de la Quina Freak, l'Associació Arocinema, organitza al llarg de l'any diverses activitats relacionades amb la cultura popular com el Concurs de Miniremakes, projeccions de Cinema a la Fresca gratuïtes per als més petits i també a l'estiu el FiraFan, la fira de col·leccionisme per a tots els amants de la cultura freak.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/119262_elpalaude-port-icongre-o-deplatjadaroacollirala8aediciodelaquinafreakdenadaldarocinema-2.htm