Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro celebra dissabte 16 de novembre la Festa del Dia dels Infants

Baix Empordà  -  12/11/2019  -  15:07

Activitats per a infants fins a 12 anys i les seves famílies al Palau d'Esports i Congressos




Festa lúdica, educativa i solidària per a nenes i nens fins a 12 anys i les seves famílies, amb motiu del Dia Universal de la Infància, el proper dissabte 16 de novembre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro (16.30-20 h). Una proposta de la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro que s'iniciarà amb la visita d'en Xalarí -la mascota del turisme familiar del municipi- (17-18 h) i continuarà amb una xocolatada popular (17.30 h), lliurament de premis del concurs Troba el click perdut celebrat durant la Fira de Playmobil d'enguany a Castell d'Aro (18 h), lectura del manifest de la diada (18.45 h) i l'actuació final de l'animador infantil Jaume Barri que oferirà l'espectacle Bekú: la volta al món jugant (19 h). Totes les activitats són gratuïtes i els infants i han d'anar acompanyats d'un adult.

Simultàniament, i durant tota la tarda hi haurà un espai específic per a famílies amb nadons de fins a un any i un racó de construccions per a nenes i nens d'1 a 3 anys. També gimcana familiar, joc heurístic i zona de jocs; tallers, exposicions i activitats relacionades amb els Drets dels Infants; espai informatiu de diverses entitats per donar a conèixer els projectes que desenvolupen a nivell local i internacional amb tallers, exposicions i altres activitats; i un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.).

Col·laboren en Dia dels Infants 2019 les entitats Associació Global Humanitària, Viu Autisme, Ayudemos a un Niño, Banc Municipal d'Aliments, CC-ONG Ajuda al Desenvolupament, Espais Familiars Municipals, Fundació Ipi Cooperació, Fundació Utopia, Fundació Vicente Ferrer, ONG Gerd i Protecció Civil de Castell-Platja d'Aro. La diada commemora el 20 de novembre de 1959 quan es va signar la Declaració Universal dels Drets de l'Infant; i també el 20 de novembre de 1989 data d'adopció de la Convenció dels Drets de l'Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.

La festa s'afegeix a altres grans esdeveniments adreçats als infants al llarg de tot l'any com són el Campament Reial i la Cavalcada de Reis (gener), Dia Internacional de les Famílies (maig), Xics Gastronòmic (maig-juny), Dia del Joc (juny), Festival Xalaro d'Espectacles i Turisme Familiar (juny), Fira de Playmobil (novembre) o el Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nens (desembre-gener); un conjunt de propostes lligades al segell de Destinació de Turisme Familiar del municipi. Alhora, tot l'any, l'àrea Municipal d'Infància i Adolescència proposa també un conjunt d'activitats de caire permanent d'educació en el lleure: durant el curs escolar, d'octubre a juny, l'oferta abraça a infants i adolescents de 3 a 14 anys (de P3 a 2n curs d'ESO), a l'entorn de la Casa Lila, el Casal Prejúnior i el Casal Júnior. Amb la cloenda de l'activitat acadèmica, comença, tot seguit, l'oferta d'estiu d'activitats d'educació en el lleure amb quatre propostes: Casal d'Estiu, Casal Esportiu, JoveEstiu i Casal Tecnològic.
 


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro


Arxiu adjunt

Activitats





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...