Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Palamós rep la visita d'una delegació política i científica colombiana, interessada a conèixer la gestió pesquera i el foment del patrimoni marítim

Baix Empordà  -  23/10/2019  -  12:41

Es tracta d'una delegació formada per set persones que, mitjançant el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, visiten durant aquests dies diversos punts del país




Una delegació política i científica colombiana formada per set persones, va visitar ahir dimarts (22/10/19) a la tarda el port de Palamós, interessats en conèixer l'exemple del municipi en la gestió pesquera i el foment del patrimoni marítim.

Entre els càrrecs que hi varen ser representants es destaquen el director de la Autoridad Nacional de Acuicultura y Pesca; el secretari general de la Gobernación del departament del Magdalena; així com el rector, investigadors i professors de la Universidad del Magdalena.

El departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, gestiona, durant aquests dies, les visites que aquesta delegació fa per diversos punts de Catalunya. Aquesta estada a Palamós també va comptar amb la participació dels doctors Joan Baptista Company i Nixon Bahamon, investigadors de l'Institut de Ciències del Mar ICM-CSIC.

El recorregut d'ahir al port palamosí es va iniciar a la Confraria de Pescadors de Palamós, on acompanyats pels responsables d'aquesta entitat varen poder visitar la llotja i la subhasta del peix.

Els participants van tenir l'oportunitat de poder dialogar amb pescadors palamosins coneixent en primera persona i al detall, les tipologies de pesca que es desenvolupen a Palamós i la seva gestió. D'aquestes es destaca tota la feina duta a terme durant els darrers quinze anys en el sector pesquer palamosí amb l'aplicació del Pla de Gestió de la gamba, que permet una explotació sostenible d'aquest destacat recurs i potencia la seva qualitat.

A banda aquesta delegació de Colòmbia també va conèixer els projectes culturals i de foment del patrimoni marítim i pesquer que es gestionen des dels equipaments municipals de l'Espai del Peix i el Museu de la Pesca.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...