Notícies més llegides




Andorra


Andorra

El comitè bilateral Fulbright celebra la seva reunió anual de seguiment

Andorra  -  16/09/2019  -  19:22

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur




El comitè bilateral Fulbright Andorra ha celebrat aquest dilluns la seva reunió anual a l’Edifici Administratiu del Govern. La trobada l'han encapçalat els dos copresidents, la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el cònsol general dels Estats Units d’Amèrica (EUA) a Andorra amb residència a Barcelona, Robert John Riley. També han estat presents la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la directora d'Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l'Estudi i del Programa Fulbright Andorra, Meritxell Gallo, i el rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau.

La trobada ha servit per fer el seguiment dels programes associats a aquest conveni entre Andorra i els EUA, com són els ajuts en màster i doctorat per andorrans que cursen els estudis als Estats Units o el programa d'assistents de conversa en llengua anglesa als centres escolars del sistema educatiu andorrà.

Ambdues delegacions han coincidit en posar en relleu les excel·lents relacions bilaterals existents entre el Principat i els Estats Units i han mostrat la voluntat de donar continuïtat i enfortir la cooperació en el futur.

En aquest sentit, de cara a l’any 2020, es començarà a treballar en els actes de commemoració del 25è aniversari de l’establiment de les relacions diplomàtiques i dels 20 anys de signatura del Protocol d’entesa entre el Govern d’Andorra i el Govern d’EUA sobre el programa d’intercanvi Fulbright.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...