Notícies més llegides




Catalunya


Barcelona

Paluzie diu que la manifestació demostrarà 'fermesa i determinació' davant 'la repressió d'una sentència injusta'

Catalunya  -  11/09/2019  -  13:16

La presidenta de l'ANC està convençuda que la manifestació "serà un èxit" pels 450.000 inscrits i 1.300 autobusos


Acn

Acn



Paluzie



Paluzie



Paluzie




La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha dit que espera que la manifestació serveixi per fer "una demostració de força" que mostri que l'independentisme està preparat "per afrontar l'embat que vindrà per aquesta sentència injusta, perquè qualsevol sentència serà injusta". En declaracions als periodistes en l'espai Eines de País del Pla de Palau, Paluzie ha explicat que l'independentisme ha de demostrar "que segueix ferm i que no es deixa vèncer per la repressió i que afronta el que vindrà amb fortalesa i determinació" perquè "el judici i el procés de repressió polític té com a únic objectiu acabar amb el moviment independentista". La presidenta de l'ANC està convençuda que la manifestació "serà un èxit" "tenint en compte la complexitat d'aquest any" perquè ha explicat que hi ha 450.000 inscrits i arribaran 1.300 autobusos .
Sobre les altres manifestacions que s'han convocat durant la Diada, com la de l'esquerra independentista, Paluzie ha dit que l'ANC "respecta totes les formes de mobilització". Ha afegit que la manifestació de la tarda que han convocat es basa en "una estratègia de lluita no violenta" que porta a la organització de "les grans manifestacions massives" i altres campanyes com les de l'espai Eines de País, però ha insistit que respecten "totes les formes de mobilització".

Espai Eines de País

Paluzie ha destacat la "novetat" que suposa l'Espai Eines de País que s'ha instal·lat al Pla de Palau durant el matí "per ensenyar tots aquests elements de la lluita no violenta" per "fer la independència". La presidenta de l'ANC ha dit que aquesta estratègia ja es va posar en pràctica amb el referèndum l'1-O "sense saber-ho" perquè "amb desobediència civil i institucional" van aconseguir "vèncer l'estat i fer el referèndum d'autodeterminació malgrat les porres i la violència policial i les confiscacions d'urnes i les detencions dels dies previs".

"No hem aconseguit encara l'objectiu", ha indicat Paluzie, que ha reconegut que a la tardor del 2017 també es van "evidenciar febleses en l'àmbit de l'economia". A través de l'espai Eines de País l'ANC pretén posar-hi remei mostrant a la ciutadania que "té el poder de compensar-les". Per això hi ha plafons explicant la lluita no violenta, una fira de consum estratègic que mostra alternatives de consum, un aparador de les activitats de l'ANC per la internacionalització i la lluita jurídica internacional, entre d'altres. També hi ha un espai amb presència dels sindicats. "Ens aproparem més a la independència si els treballadors ens afiliem a sindicats compromesos amb la independència", ha dit Paluzie.


Autor: Acn


#diada2019 #11s


#diada2019 #11s





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...