Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles celebra els actes de la Diada

Pla de l'Estany  -  10/09/2019  -  20:56

L'alcalde Miquel Noguer i el president del Consell Comarcal, Francesc Castañer, coincideixen a reclamar la unitat per assolir els objectius de Catalunya com a país




Banyoles ha celebrat aquest vespre els actes institucionals de la Diada de l'Onze de Setembre. Els actes institucionals s'ha iniciat amb l'ofrena floral al monument Catalan Power a la plaça Major i ja dins l'Auditori de l'Ateneu Miquel Noguer, ha demanat que "com a alcalde de Banyoles vull expressar-vos el meu desig que aquesta Diada sigui, com cada any, una expressió democràtica, cívica i pacífica" i ha insistit perquè "en aquesta nova manifestació d'identitat del nostre poble, hi càpiga tothom i que abracem tots aquells que pensin que Catalunya ha de fer un pas endavant".

En aquest sentit, Miquel Noguer ha assegurat que "l'Onze de Setembre ha de servir, de nou, per projectar la nostra veu al món" i ha reiterat que "sortim tots al carrer i reivindiquem, amb civisme, seny i respecte, el nou estatus polític que volem per Catalunya".

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Francesc Castañer, en el seu primer acte oficial com a nou president de l'ens, ha coincidit també a reclamar la unitat i ha demanat "no defallir i seguir units per seguir treballant per fer país i fer comarca".

Després dels discursos institucionals i el cant dels Segadors, amb la Coral Veus de l'Estany, els actes de la Diada han comptat també amb l'Esbart Dansaire Fontcoberta que ha interpretat diverses danses tradicionals i s'han tancat amb la sardana Llibertat.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles #diada





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...