Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt concentra els serveis bàsics d'Atenció Social en un sol espai

+ Notícies  -  07/08/2019  -  15:32

L'edifici municipal que ja havia acollit bona part dels serveis està situat al carrer Àngel Guimerà 106-108 i permetrà millorar la qualitat de l'atenció als saltencs i saltenques


Aj.Salt

Aj.Salt



L'Ajuntament de Salt ha iniciat aquest mes d'agost la concentració dels serveis bàsics d'Atenció Social en un sol espai, concretament a l'edifici situat al carrer Àngel Guimerà 106-108. Està previst que durant el mes de setembre finalitzi aquesta redistribució del departament en un immoble que ja havia estat la seu de bona part de l'àrea i que ara, després d'una remodelació, la tornarà a acollir.

La regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Salt, Margarita de Arquer, explica que "estem molt satisfets del trasllat, una iniciativa que té com a principal objectiu el de millorar la qualitat de l'atenció que, des de l'àrea, oferim a tots els saltencs i saltenques que s'hi apropen".

"Amb el trasllat, i en alguns casos retorn, a l'edifici del carrer Àngel Guimerà que estem duent a terme i que finalitzarà durant aquest proper mes de setembre farem un pas endavant en la dignificació de la feina i ens permetrà reorganitzar tota la tasca que realitzem a l'hora de fer atenció primària a Salt", argumenta de Arquer.
Des de principis del mes d'agost bona part dels serveis de l'àrea ja es fan des de l'edifici del carrer Àngel Guimerà i la valoració dels primers dies ha estat, segons comenta d'Arquer "molt positiva".

Entre altres, en aquest punt es fa l'atenció primària dels usuaris, el Servei Integral d'Atenció a les Dones (SIAD) o s'executa el pla d'inclusió.
L'horari d'atenció al públic a l'edifici del carrer Àngel Guimerà és de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda.
L'Ajuntament de Salt, i en concret la seva àrea d'Acció Social, forma part del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt que dóna serveis socials bàsics i especialitzats.


Autor: Redacció


#salt #ajuntament


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...