Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari escalfa motors per la seva festa major

La Selva  -  31/07/2019  -  18:29

El municipi selvatà celebrarà la festivitat entre els dies 22 i 25 d'agost, amb un programa omplert de propostes per a tots els gustos




L'arribada del mes d'agost és un clar sinònim de festa a Sant Hilari de Sacalm. La localitat selvatana celebrarà la seva festa major entre els dies 22 i 25 d'agost, amb un programa de propostes i activitats que de ben segur que satisfarà a gent de totes les edats i gustos.

Tot i que el tret de sortida oficial tindrà lloc el dijous, dia 22, el cert és que el cartell festiu disposa d'algunes iniciatives prèvies. Així, el dilluns 19 hi haurà cinema a la fresca a la plaça de l'Església amb el film 'Campeones' (21.30h), mentre que dimarts se celebrarà un Foc de Camp simbòlic en record dels 43 anys de la 'Marxa de la llibertat' de 1976 a la font del Pic (22h). Dimecres, per la seva banda, la plaça Jacint Verdaguer acollirà música i dansa amb el grup Men in Swing (19h); l'equip de futbol local jugarà un partit amistós contra el Farners B (20h) i el Teatre Catalunya acollirà l'obra 'Línies Obertes', a càrrec del Grup de Teatre de Sant Hilari (22h).

El gruix més important d'activitats, però, s'iniciarà dijous. Al matí, els Jardins de Can Rovira acolliran l'espectacle de titelles 'El llop ferotge', de la Companyia del Príncep Totilau (11h). Ja a la tarda, hi haurà ball a la plaça Jacint Verdaguer animat per Coupé Dansa, un acte que servirà d'avantsala pel lliurament de premis del concurs d'il·lustració de la portada de la festa major (17.30h). Una hora més tard, a la plaça de l'Església es farà el pregó de Festa Major a càrrec de Quan les Mares es Desmadren (18.30h), una activitat prèvia al 6è Carrotour, amb inici a la plaça Jacint Verdaguer (19.30h). A la nit, se celebrarà el tradicional Correfoc de Festa Major (23h) i, en acabar, hi haurà ball amb l'Orquestra Montecarlo a la plaça del General Moragues. A la zona de barraques, per la seva banda, els assistents podran moure l'esquelet amb Plaid Shirt i Savage DJ's (a partir de les 13:45).

El divendres s'iniciarà amb diverses activitats: una cercavila amb els Gegants i Capgrossos de Sant Hilari (11h) i un espectacle familiar amb en Toni Vives i la Banda dels Nassos (12h). A la tarda, la plaça Doctor Gravalosa acollirà el popular Campionat de Botifarra a la mateixa hora que se celebrarà la 8a Gimcana Marrana a la plaça Guilleries (16h). Poc després el Pavelló Municipal esdevindrà l'escenari del Concert de Festa Major amb l'Orquestra La Principal de la Bisbal (17h), mentre que la plaça Jacint Verdaguer acollirà sardanes amb la cobla La Flama de Farners, acompanyades pel Ball de Gegants. Al vespre, els assistents podran assistir a la concentració i photocall de colles amb Tokemxtu, a la plaça Doctor Gravalosa (21h) o al Sopar Popular, al Pavelló Municipal (21h). Més tard, es farà el Gran Ball de Festa Major amb La Principal de La Bisbal, també al Pavelló (23h). A la zona de barraques, d'altra banda, hi actuaran Seguirem, Ebri Knight i Waikiki.

També hi haurà molta activitat dissabte, que s'iniciarà amb una nova cercavila amb sortida a la plaça Jacint Verdaguer (11h). No obstant això, l'activitat estrella serà la 38a baixada de carretons, que es farà a la tarda (17.30h). Poc després, hi haurà una Festa de l'Escuma a la plaça del General Moragues (19h) i una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà de la Selva, a la plaça Jacint Verdaguer (19h). A la nit, el grup Els Cremats oferirà un recital d'Havaneres a la plaça Jacint Verdaguer, amb rom cremat per a tothom. Ja de matinada, les barraques s'ompliran de música i gresca amb els grups Gwrando, Juantxo Skalari, Pelukass i Animals DJ's.

Diumenge, el darrer dia d'activitats festives, s'iniciarà amb una exhibició de puntaires a la plaça Gravalosa (10h). També al matí, es farà una Festa de l'Escuma a la plaça del General Moragues (11h), mentre que a la tarda arribarà el torn d'una Festa Holi Dolly a la plaça Jacint Verdaguer (17h). El colofó arribarà a la nit, amb l'actuació de fi de festa a càrrec de l'espectacle 'I ara què més?', de l'humorista Pep Plaza, a la plaça del General Moragues (22h).


Autor: Redacció


#santhilari


#santhilari


Arxiu adjunt

Programa Festa Major





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...