Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Una delegació de regidors de l’Ajuntament de Ripoll visita la ciutat agermanada de Capranica

El Ripollès  -  16/07/2019  -  15:30

Manoli Vega també destaca "vam ser molt ben atesos per totes les persones de Capranica i tornem amb moltes ganes de reforçar projectes comuns"




Entre el 12 i el 14 de juliol, una delegació de regidors i regidores representants de 4 dels 5 grups municipals que formen l'Ajuntament, ha portat a terme una visita institucional i de seguiment de projectes al municipi de Capranica, ciutat agermanada amb Ripoll des del 2006. Al viatge hi va assistir Manoli Vega representant de Junts Per Ripoll, Roger Bosch representant ERC, Enric Pérez representant PSC i Silvia Orriols representant al Front Nacional de Catalunya. També els va acompanyar el Sr. Pier Galloni, italià establert al Ripollès, i que des dels inicis de l'agermanament ha actuat com enllaç entre els dos municipis.

Tal com ha afirmat la regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats, la Sra. Manoli Vega , "l'objectiu general d'aquesta visita ha estat per una banda l'enfortiment de les relacions de cooperació entre l'Ajuntament de Ripoll i el municipi de Capranica així com la revisió de l'estat de l'agermanament i l'impuls a nous projectes".

Durant l'estada es van realitzar diferents visites i reunions institucionals amb polítics i tècnics de Capranica per establir acords de col·laboració i línies de treball a desenvolupar durant els mesos vinents. Com a eixos prioritaris a dinamitzar es va destacar la projecció del producte gastronòmic, la cultura, el jovent i la convivència inclusiva. També en el transcurs del cap de setmana, la delegació ripollesa va acordar crear una comissió, representada pels diferents grups municipals, per vetllar i potenciar els projectes d'agermanament acordats.

Manoli Vega també destaca "vam ser molt ben atesos per totes les persones de Capranica i tornem amb moltes ganes de reforçar projectes comuns". Amb la visita a Ripoll d'una representació de Capranica el passat mes d'agost i el viatge realitzat aquest passat cap de setmana, s'ha traçat un calendari de treball per poder assolir objectius conjunts, reforçar l'ajuda bilateral i enfortir l'agermanament entre les dues ciutats.


Autor: Redacció


#ripoll #capranica


#ripoll #capranica





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...