Notícies més llegides



La Selva


Girona

Girona es mullarà per l'esclerosi múltiple el diumenge 14 de juliol

La Selva  -  05/07/2019  -  14:23

Les piscines municipals de la Devesa i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla i la piscina del Complex Esportiu de Sant Ponç del GEiEG participaran en la campanya un any més


 Presentació Mulla't 2019

Presentació Mulla't 2019



L'Ajuntament de Girona s'adhereix un any més a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa 26 anys i que aquest 2019 es farà el diumenge 14 de juliol. A la ciutat hi participaran les piscines municipals de la Devesa i de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i la piscina del Complex Esportiu de Sant Ponç del GEiEG. El tradicional salt de la campanya es farà a les 12 h.

La regidora de Salut de l'Ajuntament, Eva Palau, ha participat aquest matí en la presentació de la campanya al costat del cap del Servei de Neurologia de l'Hospital Dr. Josep Trueta i de l'Hospital Santa Caterina, Lluís Ramió; la coordinadora del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" a Girona, Maria José Muñoz, i la directora de Comunicació de la Fundació Esclerosi Múltiple, Íria Saà.

"El 'Mulla't' és una campanya important per la tasca de sensibilització de l'esclerosi múltiple que suposa. A més, és una iniciativa que demostra que quan hi ha una bona entesa entre institucions, associacions i sector mèdic es pot avançar molt en recerca, en recaptació i en donar a conèixer diferents malalties", ha ressaltat la regidora Eva Palau.

El "Mulla't per l'esclerosi múltiple es va celebrar per primer cop el 17 de setembre de 1994 a 67 piscines a Catalunya i l'últim any ja hi van participar més de 600 instal·lacions. Es calcula que cada any més de 100.000 persones es mullen i neden uns metres en solidaritat amb qui pateix aquesta malaltia neurològica. A través del "Mulla't", la Fundació Esclerosi Múltiple vol conscienciar la població sobre la malaltia, que actualment afecta unes 7.500 persones a Catalunya. Tots els fons del "Mulla't" es destinen a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i fins ara sense cura.

L'acte central del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" a les comarques gironines es farà aquest any a les piscines del Club Natació Olot. Per a més informació i consulta dels equipaments i poblacions adherides podeu consultar el web de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple"


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...