Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Es presenten els 'Tocs d'Estiu' més enigmàtics de Ripoll

El Ripollès  -  25/06/2019  -  16:27

Enguany l'àrea de cultura proposa una novetat per saber a on es farà cada activitat, uns dies abans i a través de la xarxa social d'instagram




Tosca de Puccini, l'obra que enguany apropa el Liceu a diferents municipis de Catalunya, serà aquest divendres el tret de sortida de la catorzena edició dels "Tocs d'estiu", les activitats lúdiques, culturals, gratuïtes i per a tots els públics, per gaudir de les tardes vespre d'estiu, que proposa l'Ajuntament de Ripoll.

Enguany l'àrea de cultura proposa una novetat per saber a on es farà cada activitat, uns dies abans i a través de la xarxa social d'instagram (Ripoll, Bressol de catalunya) i de la web ripoll.cat es donaran pistes perquè es pugui endevinar el lloc de l'acció. Una proposta per implicar la ciutadania i fer els "tocs" més divertits.

En total deu activitats de les quals només es repeteix un clàssic que sempre té molt bona acollida, el cinema a la fresca amb la projecció de "COCO" el dimecres dia 17 a les 22 h a on podem resseguir la silueta d'una església desapareguda. Tampoc faltarà la poesia, amb dues activitats dedicades a aquesta temàtica, la música a càrrec de Mecànica orgànica i els Randellaires, el cinema de muntanya amb la projecció de "This Mountain Life" premi al millor film de cinema 2018 i millor fotografia per la FEEC. Lligat a la fotografia es podrà aprendre com fer unes fotos més boniques dels nostres viatges a la xerrada que oferirà David Fajula. També i pensant amb el públic infantil, Cirquet Confetti amenitzarà la tarda del 10 de juliol amb un espectacle que compagina la música i el circ. I per fer memòria del passat de la nostra vila, la Comissió de la Memòria Històrica de Ripoll, ha preparat un recorregut pels vestigis de la Guerra Civil a Ripoll. Serà el 24 de juliol a les 19.30 h a on abans can Budallés.

Montsina Llimós, regidora de Cultura, has destacat "la trajectòria d'aquestes activitats que ja són un clàssic de l'estiu Ripollès i la voluntat de fer-les en dies laborables per amenitzar l'ambient als espais públics. També ha ressaltat que "l'objectiu és apropar la cultura de forma gratuïta i oferir activitats diferents i pensades per cobrir tots els públics". Per últim ha esmentat de l'activitat que proposa la Comissió de la Memòria Històrica de Ripoll "és una manera lúdica i cultural de traspassar el coneixement a les generacions més joves, perquè es conegui el nostre passat".


Autor: Redacció


#tocsestiu #ripoll


#tocsestiu #ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...