Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Mini Club Infantil del 25 de juny al 8 de setembre a la Platja Gran de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  25/06/2019  -  16:03

La ludoteca també ofereix sessions d'hipopressius per a mares i ioga amb nadons




Vuitena edició consecutiva del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d'Aro, del 25 de juny al 8 de setembre (una setmana més que l'any passat) a la Platja Gran (confluència amb l'Av. Costa Brava), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h). L'accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d'idiomes. S'hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d'altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de més de 3.000 infants cada estiu. A partir de juliol i durant tot l'agost, també ofereix activitats gratuïtes permanents: dilluns, dimecres i divendres (9.30-10.30 h) sessions d'hipopressius per a mares, que poden assistir-hi acompanyades dels seus nadons; i dimarts i dijous (9-10 h) sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos (es recomana portar-hi oli per a massatges). Alhora cada tarda de dilluns (19.30 h) tallers i activitats d'animació.

Aquest estiu, també pren protagonisme en Xalarí, el personatge que acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar, amb uns traços que volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria amb els múltiples colors que l'acompanyen, i l'imaginari d'elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i un cua que simbolitza les onades del mar. De manera permanent, es pot realitzar autònomament la gimcana On és en Xalarí? Amb l'ajuda d'un plànol cal buscar-lo, dibuixat en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de cada nucli de la vila, ja que hi ha tres gimcanes preparades i independents a Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró. En cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l'Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per en Xalarí: un joc de memòria, una capsa de colors o un peluix.

Més enllà del Mini Club i del Festival Xalaro d'Espectacles Familiar celebrat el passat cap de setmana, durant tot l'estiu s'han programat sessions d'animació familiar cada dijous al Passeig Marítim (tallers, jocs, espectacles, vol d'estels, etc.). A la Biblioteca Mercè Rodoreda s'hi fan sessions de contes, tallers i una campanya de promoció de la lectura. També s'ofereixen visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars; i hi ha diverses activitats esportives, fires i mercats, i la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l'Estació o del Parc dels Estanys de Platja d'Aro... O de participar a les festes majors de S'Agaró, Platja d'Aro i Castell d'Aro; i de la Urbanització Dalmau i Riudaura. Un conjunt de propostes pròpies del municipi com a Destinació Familiar, guardó de qualitat concedit per l'Agència Catalana de Turisme des de l'any 2014 i que només tenen 25 espais del país. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l'estada del públic familiar; i des de l'àmbit municipal la implantació, entre d'altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d'una programació d'activitats específica per al públic familiar, que es recull en l'edició d'una agenda en quatre idiomes.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...