Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Espai Gironès regala escapades a Futuroscope coincidint amb la campanya de rebaixes

+ Notícies  -  25/06/2019  -  13:44

El 12 i el 31 de juliol es sortejaran dues estades per a quatre persones amb nit d'hotel inclòs i 10 packs d'entrades per a 4 persones cada un




Viure experiències amb les tecnologies més avançades i fer un viatge al futur amb escapades al Parc de Futuroscope, situat a la localitat francesa de Poitiers. Això és el que es podrà tornar a aconseguir a partir d'aquest dimarts 25 de juny i fins el 31 de juliol a l'Espai Gironès, coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu. A més, per aquest motiu els diumenges 30 de juny i 7 de juliol totes les botigues del Centre Comercial estaran obertes.

Per optar a les escapades a Futuroscope caldrà presentar tiquets de compra d'un mínim de 20 euros al Punt d'Informació de l'Espai Gironès; i en el cas dels locals de la zona de restauració, els tiquets hauran de tenir un segell de l'establiment on s'hagi fet la consumició.

Els sortejos es duran a terme els dies 12 i 31 de juliol i es regalaran dos packs d'hotel i entrades de dos dies per a dos adults i dos menors; i 10 packs amb quatre entrades d'un dia per cada pack.
El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, i la directora de Futuroscope a Espanya, Montserrat Balaguer, han fet pública aquesta nova col·laboració. "Encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb el nostre objectiu d'acostar les noves tecnologies i d'oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències", destaca el gerent de l'Espai Gironès. La directora de Futuroscope remarca que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.


L'Espai Gironès consolida així el seu portal de "viatges al futur" amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades amb les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. A Futuroscope es podrà viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d'una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d'un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l'aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...