Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La setmana vinent es tallarà la circulació de vehicles a la pujada de les Pedreres

Actualitat Girona  -  18/06/2019  -  14:08

La restricció del trànsit està motivada per les obres de reforma del carrer de la Muntanya




A partir del dimarts 25 de juny a les 8 h i fins al dissabte 29 de juny a les 20 h es tallarà la circulació de vehicles a la pujada de les Pedreres, entre el carrer de R. Ferràndiz i M. Bellés i el carrer del Sol. El motiu del tall són les obres de reforma del carrer de la Muntanya, que van començar el dia 10 de juny.

Els vehicles procedents del passeig de Fora Muralla i de la pujada de les Pedreres, en sentit baixada, es desviaran cap al carrer del Sol i el carrer d'Isabel la Catòlica. Els vehicles que hagin d'accedir a la part alta de la pujada de les Pedreres, de Fora Muralla o de Torre Gironella hauran d'accedir-hi des del parc de Vista Alegre i el camí del Palco dels Sastres.

L'L7 del bus urbà modificarà el seu recorregut habitual durant les obres. En sentit baixada es desviarà cap al carrer del Sol i el carrer d'Isabel la Catòlica. En sentit pujada es desviarà cap al passeig del General Mendoza, el carrer del Carme, el carrer de l'Olivera, el camí del Palco dels Sastres i el carrer del Regiment de Baza. S'anul·laran les parades de bus dels números 2 i 22 de la pujada de les Pedreres, en sentit pujada, i la del davant del jardí de la Infància, en sentit baixada. Mentre durin les actuacions, s'habilitaran parades provisionals de bus al número 13 del carrer del Carme i al número 1 de la plaça de Pompeu Fabra.

El tall de circulació afectarà també vint àrees de contenidors de residus. Els contenidors de càrrega lateral que hi hagi en l'àmbit de les afectacions no es podran buidar perquè els camions de recollida no hi podran accedir. Per aquest motiu, es reforçaran algunes de les àrees amb contenidors de càrrega posterior de rebuig i fracció orgànica. També es reforçaran els contenidors de paper i envasos del parc de Vista Alegre.

Les obres de reforma i supressió de barreres arquitectòniques del carrer de la Muntanya tenen una durada prevista de sis mesos. El projecte de les obres proposa la construcció d'una plataforma única en tota l'amplada de la via que serveixi per a l'ús dels vehicles dels veïns i veïnes i que, alhora, permeti el pas dels vianants al mateix nivell.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...