Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú constitueix el nou Ajuntament amb Guinó al capdavant

Besalú, Vila Comtal  -  15/06/2019  -  21:03

Junts per Catalunya-Besalú es va imposar a les passades eleccions municipals després d'obtenir un total de 8 regidors


Vadó Buch / GN

Vadó Buch / GN



La vila comtal de Besalú ja té constituït l'equip de govern que ha de comandar el municipi garrotxí durant els pròxims quatre anys. Avui s'ha definit l'equip de govern de l'Ajuntament amb l'alcalde Lluís Guinó, de Junts per Catalunya-Besalú, al capdavant, després de la seva victòria a les passades eleccions municipals del 26-M, on van superar la nova formació, Més Besalú-AM, adscrita a ERC i liderada per Alfred Cairó, per 8 regidors a 3.

Guinó, que allargarà el seu mandat com a alcalde -fa 24 anys que ocupa el càrrec-, estarà acompanyat per un equip renovat on també continuaran alguns dels membres de l'anterior equip de govern, com ara Fina Surina, que es mantindrà com a primera tinent d'alcalde. “A les passades eleccions Besalú va expressar de forma molt majoritària que volia Lluís Guinó com a alcalde”, ha subratllat Surina abans de detallar el grup de treball que comandarà el consistori: “Som un grup compromès, hem fet renovacions i hem incorporat molta gent amb ganes de sumar; la idea és continuar treballant de forma intensa i compromesa per a tota la gent de Besalú, des dels més petits fins als més grans, però posant un especial èmfasi al gran repte que tenim en aquest mandat: la construcció de l'institut-escola”.

Amb la presa de possessió dels nous edils de l'ajuntament besaluenc, el següent pas serà el ple del cartipàs, en el qual es valoraran els diferents càrrecs en cadascuna de les regidories existents.

Pedagogia i barris

En una entrevista a Girona Notícies pocs dies abans de les eleccions municipals, Guinó ressaltava el valor d'una llista, la de Junts per Catalunya-Besalú, que combina enguany un factor pedagògic -precisament per afrontar el projecte de l'institut-escola- i la presència de diversos integrants dels diferents barris del municipi.

En aquesta entrevista, l'alcalde, que subratllava les polítiques socials que s'han impulsat a la localitat durant els últims anys, també definia el model turístic del municipi com a “consolidat”, tot i que, deia, encara falta feina per fer: “Hauríem de treballar una mica més en xarxa; crear espais com ja hem fet amb l'Espai Besalú; potenciar les visites turístiques o continuar fent visites escolars. Cal concentrar la intensitat dels recursos en determinats àmbits”.


Autor: Redacció


#besalu #ajuntament


#besalu #ajuntament





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...