Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Es constitueix l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts investint la primera alcaldessa en la història del municipi, Maria Vidal

La Garrotxa  -  15/06/2019  -  14:36

D'aquest ple n'ha sorgit l'Alcaldessa, la qual ha estat escollida d'entre els 11 representants municipals


Maria Vidal nova alcaldessa

Maria Vidal nova alcaldessa



Aquest matí ha tingut lloc el ple de constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 26 de Maig. D'aquest ple n'ha sorgit l'Alcaldessa, la qual ha estat escollida d'entre els 11 representants municipals.

La sessió ha comptat amb la presència dels sis regidors de JuntsxCat escollits per la ciutadania: Maria Vidal, Anna Serra, Carles Grébol, Josep Molas, Xavier Dilmé i Vanessa Torrent; així com també els cinc regidors de Sant Joan Plural, Isabel Rigat, Joan Timonet, Isabel Teixidor, Gerard Serrat i Maria Carme Plana.

Un cop han promès el càrrec, s'ha escollit l'alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, després d'assolir la majoria absoluta per poder governar el municipi en les passades eleccions. Vidal serà la primera alcaldessa en la història del municipi de Sant Joan les Fonts.

L'acte s'ha iniciat amb la constitució de la Mesa d'Edat, integrada pel regidor de major edat i el més jove de la corporació, juntament amb el Secretari Municipal, Alfons González, que han estat els encarregats de comprovar les credencials presentades i les acreditacions de les persones electes. Tot seguit s'ha dut a terme la Constitució de la Corporació Municipal, on les regidores i regidors electes han pres possessió del càrrec, i s'ha finalitzat l'acte amb l'elecció de l'alcaldessa de la Corporació, mitjançant una votació.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...