Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Dia Internacional del Ioga creix en la seva 5a edició a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  13/06/2019  -  12:29

15 escoles de ioga i professors d'arreu de l'estat oferiran tallers, xerrades i concerts de manera gratuïta durant tot el dia


Dia Internacional de Ioga

Dia Internacional de Ioga



El proper diumenge 16 de juny, el Pavelló Municipal d'Esports d'Olot acollirà la celebració de la 5a edició del Dia Internacional del Ioga activitats gratuïtes i obertes a tothom. Organitzat per l'associació olotina de ioga Shanti Nilaya, la jornada busca apropar i donar a conèixer els beneficis de la seva pràctica.

La diada, que començarà a les 8 del matí, obrirà 4 espais amb activitats paral·leles com hatha ioga, Iyengar, kundalini, meditacions guiades, xerrades, passant per tècniques i disciplines més concretes com el naad ioga (ioga del so) o l'acroioga i també propostes per als més petits (ioga amb família). Dirigides per professors vinguts d'arreu de Catalunya. Aquest any cal destacar la sessió dirigida per Omkar, formador de professors de ioga des de fa més de 30 que ve de Navarra per oferir un taller de ioga màgic i un cant de mantres a les 18:30h com a clausura de la jornada.

Aquest any, novament, la jornada compta amb la col·laboració de l'associació de persones sordes de la Garrotxa que facilitaran la interpretació de tallers i xerrades per a persones sordes. La jornada també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot que cedeix el Pavelló Municipal per poder acollir les diferents activitats i també amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Cultura així com les empreses patrocinadores: casa de turisme rural La Comademont (Batet), KH7 Lloreda (Canovelles) i Taller d'Alquímia (Tortellà), can Bitxo (Olot).

LA CELEBRACIÓ MUNDIAL DEL DIA INTERNACIONAL DEL IOGA
Des de l'any 2014, que l'Assemblea General de les Nacions Unides va reconèixer el dia 21 de juny com el Dia Internacional del Ioga, diferents ciutats del món se sumen a la iniciativa i organitzen activitats en places i carrers per ajudar a promoure la seva pràctica.

El ioga és una pràctica mil·lenària d'origen indi que, d'acord amb l'Assemblea General de les Nacions Unides "ofereix un enfocament integral de la salut i del benestar. El ioga aporta harmonia en tots els àmbits de la vida i ajuda en la prevenció de malalties, la promoció de la salut i la gestió de molts trastorns relacionats amb l'estil de vida". En els darrers anys, la seva pràctica s'ha estès a occident com una eina per millorar l'estrès i el sedentarisme i s'associa a l'equilibri i el benestar.


Autor: Redacció


#olot #ioga


#olot #ioga





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...