Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

Garatge Plana aposta per un estiu amb furgoneta

Motor  -  03/06/2019  -  21:06

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació de Girona celebra la promoció Special Days de furgonetes els dies 14 i 15 de juny




L'època estiuenca ja treu el cap a l'horitzó i això és sinònim de viatges, de platja o muntanya i, sobretot, de carretera amunt i avall. La reconeguda marca alemanya Mercedes-Benz ho sap prou bé, i per això compta amb una extensa flota de vehicles preparats per afrontar el més gran dels viatges.

I si la firma de la famosa estrella ho sap prou bé, el concessionari i taller oficial que té la marca a la demarcació de Girona, Garatge Plana, encara ho sap millor, tenint en compte que ben aviat impulsarà una promoció, Special Days, centrat en els automòbils de viatges per excel·lència: les furgonetes.

En concret, la companyia gironina celebrarà l'oferta durant els dies 14 (divendres) i 15 (dissabte) de juny, en el qual s'exhibiran amb grans promocions tot el seu estoc de furgonetes, monovolums, vehicles campers i pick-ups a uns preus molt exclusius. Això sí, qui vulgui aprofitar aquesta promoció llaminera s'haurà d'adreçar a la seu que Garatge Plana té a Fornells de la Selva. Abans, però, els clients interessats hauran d'haver omplert un formulari al web del concessionari per concertar i reservar la cita.

Més de setanta anys d'experiència

A part de Fornells, l'epicentre d'aquest Special Days de furgonetes, Garatge Plana compta amb altres seus repartides a la província de Girona: Vilamalla, Mont-ras, Blanes i Olot. A tots aquests indrets hi treballen desenes de treballadors -més d'un centenar en total- altament qualificats i capacitats que justifiquen, dia rere dia, l'excel·lència d'una empresa amb més de set dècades d'història en el sector de l'automoció.


Autor: Redacció


#mercedes #fornells


#mercedes #fornells





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...