Notícies més llegides




Política


Madrid

El PP valora amb 'satisfacció' l'augment de la participació i es mostra 'prudent' pel que fa a les enquestes

Política  -  26/05/2019  -  22:43

Els populars de la Comunitat de Madrid constaten que els sondejos apunten a un resultat "molt ajustat"


Acn

Acn



El PP ha valorat amb "satisfacció" l'augment en la participació a les eleccions del 26-M i ha celebrat que és una mostra de la "fortalesa" de la democràcia espanyola. Ho ha dit aquest diumenge al vespre la directora de campanya de les municipals i autonòmiques, Cuca Gamarra, en roda de premsa a la seu del carrer Gènova acompanyada per la responsable de campanya de les europees, Isabel García Tejerina. Gamarra ha dit que el PP és un partit "prudent" i no ha valorat els sondejos. Segons Gamarra, només les dades "reals i oficials" mereixen ser valorades. La directora de campanya de municipals i autonòmiques ha augurat una nit "molt llarga" fins que es coneguin els resultats definitius. Pel que fa a Tejerina, també ha valorat positivament l'increment de 15 punts de la participació a les europees, tenint en compte que el PP és un partit "europeista". En una atenció als mitjans prèvia a la roda de premsa, els populars de la Comunitat de Madrid han constatat que els sondejos apunten a un resultat "molt ajustat".

El sondeig de Telemadrid realitzat per Sigma Dos apunta a una victòria del PSOE a la Comunitat de Madrid, feu popular els últims 24 anys, i també a les europees. Tanmateix, Cs no aconseguiria el 'sorpasso' al PP. "Diuen el que venien dient darrerament", ha constatat el director de campanya del PP a la Comunitat de Madrid, Alfonso Serrano, i ha demanat esperar a l'escrutini per fer valoracions. Serrano ha augurat una "nit llarga" i ha assegurat que esperen el resultat definitiu amb "total tranquil·litat".

El PP ha presentat 6.939 candidatures a alcalde i unes 60.000 a regidor. També està en joc que els populars mantinguin el poder a autonomies com Múrcia, La Rioja i Castella i Lleó, a banda de Madrid.


Autor: Acn


#26m #pp


#26m #pp





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...