Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

Mor un repartidor a la Gran Via atropellat per un camió d'escombraries

+ Notícies  -  26/05/2019  -  10:23

La víctima anava en bicicleta




Un repartidor de 22 anys va morir dissabte a la nit en ser atropellat per un camió d'escombraries, segons han confirmat fonts municipals, que han explicat que els fets van tenir lloc a la Gran Via, en la confluència amb el carrer Balmes. La víctima anava en bicicleta i seria un repartidor de Glovo, segons un compte de Twitter de treballadors de l'empresa distribuïdora. L'accident va tenir lloc entre les 23 i les 23.30 hores. Es van activar patrulles de la Guàrdia Urbana i dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des del compte '#GlovoNosMata', aquest grup de treballadors ha subratllat que portaven molt de temps avisant que un accident d'aquest tipus acabaria per passar. "La precarietat ens mata, Glovo ens mata. No permetre ni una mort més. Prou!", han afegit.

El sindicat IAC-FAA ha convocat una concentració a la seu de Glovo de Barcelona aquest diumenge a la tarda. L'organització ha iniciat tot un procés de denúncia per aconseguir que els repartidors siguin reconeguts com a treballadors assalariats. Un dels punts que sempre ha criticat és la falta de protecció en matèria de riscos laborals i la fragilitat del col·lectiu davant dels accidents. "Doncs bé, aquesta nit s'ha pogut constatar el pitjor dels pronòstics, ser fals autònom mata", ha conclòs IAC-FAA.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquesta és la setena víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat.


Autor: Acn


#accident #barcelona


#accident #barcelona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...