Notícies més llegides



Política


Blanes

ERC de Blanes tanca la campanya electoral amb ple absolut i 'molt bones sensacions'

Política  -  25/05/2019  -  10:53

L'alcaldable republicà Àngel Canosa demana el vot per tal que "Blanes sigui de tothom i no d'uns pocs"


ERC Blanes

ERC Blanes



La Casa del Poble de Blanes es va omplir ahir de gom a gom durant el darrer acte de campanya d'ERC. La pluja no va impedir que més d'un centenar de persones donessin suport a la candidatura liderada per Àngel Canosa.

L'acte va comptar amb la presència de tots els membres d'ERC de Blanes, però van ser els dos primers de la llista els qui van demanar el vot de cara a les eleccions de demà. "Estic convençut que guanyarem però necessitem el vostre suport. Us necessitem per fer que Blanes sigui de tothom i no d'uns pocs", va explicar l'alcaldable Àngel Canosa. De fet, durant la seva intervenció, el número 1 de la llista va posar èmfasi en el fet que "els resultats de demà poden anar de pocs vots".

Canosa també va elogiar la tasca realitzada per tots els integrants de la candidatura que encapçala. "És una llista molt heterogènia però amb un nexe comú molt marcat: estimen la ciutat i són molt conscients que cal fer un canvi radical a la ciutat", ha afegit Canosa.

En aquest sentit, l'alcaldable d'ERC es va mostrar honest amb els seus simpatitzants i votants potencials: "el que volem és treballant en conjunt, és a dir, sabem que ERC no té les respostes a totes les preguntes i que no només les nostres propostes són les bones però us garantim tot el compromís i ganes de fer de Blanes un lloc millor per viure".

La part final de l'acte va comptar amb la intervenció de la número 2 de la candidatura, Olga López, que va demanar el vot per Àngel Canosa i també per Oriol Junqueras a les eleccions europees.

Tot seguit, es van visualitzar diferents vídeos de personalitats polítiques demanant el vot per Àngel Canosa. Va ser el cas de Gabriel Rufián, Pere Aragonès, Marta Rovira, Montse Bassa, Eduardo Reyes, Teresa Jordà o Anna Caula, entre molts d'altres.

L'acte celebrat a la Casa del Poble de Blanes va finalitzar amb una actuació del grup musical MON i un pa amb tomàquet i embotit per a tots els assistents. El ple absolut d'ahir i dels altres actes de campanya fan que des de la llista d'ERC es tinguin molt bones sensacions de cara a les eleccions de demà.

 


Autor: Redacció


#erc #blanes


#erc #blanes #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...