Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Joan Martin (PSC) avisa que votar PP, C's i Vox a Salt és «regalar» l'alcaldia als processistes

+ Notícies  -  24/05/2019  -  13:28

Demana el «vot estratègic» per al PSC l'única força constitucionalista amb «opcions reals» de governar


Joan Martin

Joan Martin



El PSC de Salt va instar els votants de PP, Ciutadans i Vox a no regalar l'alcaldia als que «tot el dia pensen en el procés». El candidat a l'alcaldia del PSC a Salt, Joan Martin, ha constatat que la suma de regidors de la dreta mai serà suficient per ser alternativa als independentistes. «Ni en els millors temps de la dreta han sumat 4 regidors, mentre que els independentistes aniran en massa a votar diumenge», lamenta. Per això, ha reclamat «el vot estratègic de tots aquells que volen que s'acabi el procés també a Salt».

«Sumar tots els vots de la gent que defensa la constitució en la candidatura del PSC, és la garantia que els llaços grocs, les manifestacions i els dies històrics seran substituïts per debats sobre els problemes reals de Salt», va avisar. Joan Martin va recordar que «des de fa mesos els socialistes som l'únic partit que es nega a debatre res que no sigui un problema per Salt».

En aquest sentit, els socialistes volen que «els votants de PP, C's i VOX reflexionin i decideixin si els convé més un govern processista amb una oposició dividida i dèbil o un govern constitucionalista fort i que tingui un projecte 100% pensat per la gent de Salt».

Joan Martin, a més, ha apel·lat la resta de votants, especialment els progressistes de Podemos i Canviem Salt -que es presenten dividits- a no tenir por de sumar-se als socialistes. «Nosaltres som els defensem l'educació pública, les pensions, l'autogovern i la lluita contra violència de gènere, així com la llei de l'avortament o del matrimoni homosexual» que considera que ha convertit Espanya «en l'enveja i l'avantguarda del món progressista».


Autor: Redacció


#salt #psc


#salt #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...