Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa el projecte Microxarxes de Comerç local

La Selva  -  21/05/2019  -  15:38

El tret de sortida es donarà aquesta setmana a la població de Caldes de Malavella




El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa el projecte Microxarxes de Comerç local, una iniciativa que té per objectiu crear dinàmiques de cooperació i networking entre petits empresaris dels sectors serveis i comerç de deu municipis de la comarca per tal de generar microxarxes de treball entre ells i ajudar-los, així, a consolidar seves activitats empresarials. Et tret de sortida es donarà aquest dimarts, dia 21 de maig a Caldes de Malavella.

A nivell més específic, els tres objectius concrets que es plantegen amb el projecte són els següents: donar a conèixer entre els petits empresaris d'un municipi els serveis que cadascú ofereix , per tal d'analitzar les possibles sinèrgies que es puguin generar entre ells; fomentar la cooperació empresarial entre aquests empresaris i transferir i ampliar aquestes microxarxes de serveis amb empresaris de la resta de la comarca

El projecte es desenvoluparà de forma paral·lela en cadascun dels 10 municipis participants al projecte que són: Amer, Anglès, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils, Vidreres i Vilobí d'Onyar.

En la primera fase del projecte, a cada municipi s'organitzaran tres trobades de networking dirigides a tres sectors concrets de l'economia local: Petites empreses del sector comerç, petites empreses del sector hostaleria i petites empreses d'altres tipus de serveis

Amb el suport d'en Carles Martí, dinamitzador extern especialitzat en dinàmiques de networking i en la generació de sinèrgies en l'àmbit de la petita empresa, amb cadascun d'aquests col·lectius es treballaran dinàmiques per donar a conèixer el tipus de serveis que ofereixen i, sobretot, per detectar diferents mancances, necessitats o oportunitats en diferents tipus de serveis que els podrien ajudar a millorar la seva competitivitat empresarial.

Una vegada fetes aquestes primeres trobades i analitzades les necessitats i oportunitats detectades a cada municipi s'organitzarà una trobada conjunta amb tots els empresaris per tal de posar en comú aquestes necessitats i oportunitats amb els tipus de serveis que ofereix cadascú, amb l'objectiu de buscar sinèrgies i possibilitats de cooperació entre ells. La idea és crear microxarxes de cooperació a nivell local entre petites empreses que treballen en el mateix entorn de proximitat.

Finalment, la tercera fase servirà per expandir a aquestes microxarxes a un àmbit més supramunicipal, de forma que s'organitzaran 5 trobades al conjunt de la comarca de la Selva, amb l'objectiu que petits empresaris de diferents municipis coneixien serveis i oportunitats que poden oferir-se entre ells. Aquesta fase d'àmbit comarcal es tancarà amb una cloenda amb la participació d'empresaris de tota la comarca, amb la idea d'ampliar i interconnectar aquestes microxarxes creades a nivell més local.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...