Notícies més llegides




Política


Figueres

Agnès Lladó (ERC Figueres): “Sí a una primera hora gratuïta de les zones blaves d’aparcament”

Política  -  16/05/2019  -  14:11

La candidata d'Esquerra Republicana a Figueres proposa un paquet de mesures per millorar la mobilitat per Figueres amb aparcaments dissuasius, revisar les zones verdes, un transport urbà més útil i impulsar les rondes de circumval·lació


ERC Figueres

ERC Figueres



La candidata d’Esquerra Republicana a Figueres, Agnès Lladó, ha presentat les propostes dels republicans en matèria de mobilitat, “un dels principals reptes que cal abordar amb urgència i trobar solucions perquè els figuerencs i figuerenques no es mereixen la situació que pateixen diàriament per moure’s per la ciutat”.

En aquesta línia, els republicans aposten per una revisió de les tarifes de la zona blava d’aparcament que inclou una primera hora gratuïta. “No podem ser una de les ciutats de Catalunya amb una zona blava més cara. Cal revisar-ho i ho farem tan bon punt ens sigui possible un cop sigui alcaldessa”.

Pel que fa les zones verdes d’aparcament, els republicans també plantegen una revisió per consensuar amb els veïns la seva implantació i “fugir de la improvisació amb la qual s’ha aplicat”. També s’implantarà una tarifa especial, en horari laboral, per a les persones que treballin als barris afectats per aquest tipus d’aparcaments.

Amb les concessionàries dels aparcaments existents també s’iniciaran converses per fer una política de revisió de preus i “plantejar una primera hora gratuïta i que el preu per deixar el vehicle sigui de 4 euros per 4 hores”.

Transport urbà i carrils bici

L’alcaldable republicana també deixa clar que “redactarem i posarem en marxa un nou pla de mobilitat adaptat a les necessitats de la Figueres del 2019 i dels propers anys”.

Entre altres mesures, aquest pla inclourà una clara aposta per les rondes de circumval·lació i a impulsar el transport públic, augmentant les freqüències i racionalitzant les línies existents “fent-les més curtes i directes”.

Esquerra Republicana també defensa la creació de carrils bici i ciclovies.


Autor: Redacció


#aparcament #erc #figueres #zonesblanes


#aparcament #erc #figueres #zonesblanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...