Notícies més llegides




Política


Girona

Veray: “Millor mobilitat és sinònim de més oportunitats, igualtat, cohesió i integració”

Política  -  13/05/2019  -  15:03

La candidata del PPC a l'alcaldia de Girona ha explicat que "no podem perdre de vista que la mobilitat incideix i afecta la vida quotidiana de les persones"




La candidata Popular a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha visitat avui el barri de Montilivi, on ha explicat les seves propostes per millorar la mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, Veray ha dit que "millor mobilitat és sinònim de més oportunitats, igualtat, cohesió i integració".

La candidata Popular ha assegurat que "no podem perdre de vista que la mobilitat incideix i afecta la vida quotidiana de les persones", i seguidament ha afegit que "si volem seguir avançant, cap a un model de mobilitat més sostenible és necessari comptar amb tothom, definir les accions a fer de manera global i integrada i, alhora, actuar en el mateix moment en diferents àmbits".

Per Veray "en aquests últims anys en termes de mobilitat s'ha invertit de manera desequilibrada a la ciutat, tant pel que fa a àmbits com pel que fa als barris".

En aquest sentit, la líder Popular ha explicat les seves propostes en aquesta matèria més importants com per exemple el "compromís ferm de revisar, millorar i modificar, horaris, freqüències i rutes de les línies de bus de la ciutat per tal d'adaptar-les a les necessitats actuals de la ciutadania". Per Veray "és impossible que la ciutadania utilitzi el transport públic, bus, si els horaris de les línies no coincideixen amb els seus hàbits i necessitats".

Veray ha explicat que han rebut moltes queixes en relació a la manca de puntualitat del bus en algunes línies, fet al qual la líder Popular s'ha referit dient que "entenc les queixes i les comparteixo i per això em pregunto: Com pot ser que Girona no tingui cap carril bus que permeti a aquest transport circular de manera fluïda?".

Una de les altres propostes dels Populars és una aposta clara per la construcció d'aparcaments dissuasoris a les entrades de la ciutat, "uns aparcaments que, a part de condicionats urbanísticament, estiguin ben connectats amb serveis de transport públic- bus i Girocleta- perquè si no serveixen per reduir el nombre de vehicles que entren cada dia a la ciutat, i aquest és l'objectiu d'aquests aparcaments".

Veray també s'ha referit al manteniment de les infraestructures i en aquest sentit ha explicat que "ens comprometem a millorar el manteniment de l'asfaltatge dels carrers de la ciutat i de la xarxa de carrils bici", així com que "ens comprometem en invertir de manera decidida en la renovació de la flota d'autobusos i la millora de les parades".

Finalment, la candidata Popular s'ha referit a l'accessibilitat en aquest àmbit i s'ha compromès a "treballar per millorar-la tant en la mobilitat en transport públic com en vehicle privat o a peu", i en aquest sentit ha insistit en el fet que "cal sensibilitzar més i millor a tota la ciutadania perquè respectin les places d'aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda", i a la seguretat vial sobre la que considera que "és necessari incrementar, sobretot en els centres educatius, l'educació sobre seguretat vial així com sobre mobilitat en general".


Autor: Redacció


#veray #girona


#veray #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...