Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Jordi Soler (Junts per Calonge i Sant Antoni) vol seguir transformant el municipi

Baix Empordà  -  10/05/2019  -  00:01

En un acte celebrat amb els simpatitzants i membres de la candidatura, Soler ha insistit en la necessitat d'aconseguir "un Ajuntament fort"




Coincidint amb l'inici de la campanya electoral del 26 de maig, el cap de llista de Junts per Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler ha aprofitat per recordar la feina feta durant la legislatura i ha reclamat "estabilitat política" per tal de seguir desenvolupant el seu projecte.

L'acte, que ha comptat amb la presència de simpatitzants i membres de la candidatura, ha servit per explicar les línies mestres del programa electoral de Junts per Calonge i Sant Antoni.

Durant la seva intervenció, l'alcaldable Jordi Soler ha posat èmfasi en la idea construir "un Ajuntament fort que garanteixi les transformacions". Sota el lema 'Junts ho podem tot! Suma-t'hi!', la candidatura encapçalada per Soler ha expressat el suport a tots els presos polítics i exiliats.

En aquest sentit, el cap de llista de Junts per Calonge i Sant Antoni també ha tingut unes paraules per 'Lliures per Europa', la candidatura encapçalada per Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí.

"Projecte il·lusionant"

Jordi Soler aspira a repetir alcaldia (del 2003 al 2007, i del 2008 fins a l'actualitat) amb un "projecte il·lusionant" que té en compte el dia a dia de les persones.

En l'àmbit social, Junts per Calonge i Sant Antoni aposta per construir "un municipi inclusiu accessible per a tothom" i "potenciar el teixit associatiu juvenil". La gent gran també té un paper important en el projecte de la candidatura encapçalada per Soler, ja que es vol incrementar les hores d'assistència domiciliària.

El programa de Junts per Calonge i Sant Antoni també contempla la creació d'un CAP unificat i de més qualitat sanitària, i l'ampliació de la xarxa de transport públic. En urbanisme també cal destacar la reactivació del Castell de Calonge i dels nuclis urbans.

Finalment, el turisme seguirà sent un dels pilars econòmics del municipi, i les polítiques de reducció de l'atur també serà una prioritat pel projecte de Jordi Soler i Junts per Calonge i Sant Antoni.


Autor: Redacció


#jordisoler #calonge #juntsxcat


#jordisoler #calonge #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...