Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Palamós inicia amb molt èxit una nova edició de la Mostra de Cuines del Món

Baix Empordà  -  06/05/2019  -  15:44

Cuines del Món seguirà amb dues sessions més que tindran lloc els dies 9 i 16 de maig dedicats en aquest cas a Holanda i Tanzània respectivament




El Servei de Ciutadania i Immigració de l'Ajuntament de Palamós ha obert una nova edició de l'activitat Cuines del Món que des de fa 11 anys té lloc a Palamós amb l'objectiu de fomentar la interrelació entre les persones de diferents procedències, i amb residència al municipi, enllaçant aspectes culinaris i humans.

L'activitat es va iniciar el passat dijous 2 de maig amb la primera de les tres sessions que s'organitzen enguany, i en aquest primer cas, dedicada a Xile. Més de 80 persones hi varen assistir com a públic, mostrant un cop més el gran èxit de públic que sempre té aquesta activitat.

Cuines del Món seguirà amb dues sessions més que tindran lloc els dies 9 i 16 de maig, dedicats en aquest cas a Holanda i Tanzània respectivament. L'activitat té lloc de 18.30 a 20 h, a l'Espai del Peix, l'equipament cultural i gastronòmic palamosí depenent del Museu de la Pesca, ubicat a la mateixa llotja del port pesquer de Palamós.

Aquests tallers compten amb la participació de palamosins i palamosines de les diverses procedències esmentades, que elaboren les receptes culinàries tradicionals en els seus països d'origen amb el suport dels cuiners de l'Espai del Peix.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia
Es dona la possibilitat al públic interessat a poder assistir, de manera totalment gratuïta, a les diverses sessions programades de Cuines del Món. En aquest sentit però, cal realitzar la inscripció prèviament al Museu de la Pesca (moll pesquer, s/n), telèfon 972 600 424, de 10 a 13.30h i de 15 a 19h. (excepte els dilluns).

Els fogons com eina d'interrelació
El projecte està plantejat com un taller de cuina, però amb l'objectiu d'utilitzar els fogons com eina per a fomentar la interrelació entre les persones de diferents procedències, enllaçant aspectes culinaris i humans, aprenent com és la vida quotidiana d'aquestes persones i com s'integren a la vida social catalana i, a la vegada, coneixent la seva cultura i gastronomia.

La Mostra de Cuines del Món compta amb el suport del departament de Benestar Social i Família de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...