Notícies més llegides




Entrevistes


Campllong

Campllong acull aquest cap de setmana la 37a Fira Comarcal de Primavera

Entrevistes  -  26/04/2019  -  18:50

L’alcalde del municipi, Lluís Freixas, assegura que les previsions meteorològiques són favorables i que els visitants podran gaudir d’un munt d’activitats


Lluís Freixas

Lluís Freixas



Aquest cap de setmana Campllong celebra una nova edició de la Fira Comarcal de Primavera. Abans de l’inici de la fira hem pogut parlar amb l’alcalde Lluís Freixas i ens ha assegurat que es preveuen xifres d’assistència similars a la d’altres anys, però amb un condicionant: la celebració de les eleccions generals del diumenge. “Aquest fet modificarà els horaris dels visitants però, com sempre, serà un èxit”, confirma Freixas a GironaNotícies. Durant la conversa mantinguda amb l’alcalde de Campllong repassem la programació del cap de setmana i l’origen d’una fira que enguany arriba a la seva 37a edició. “Nosaltres ja ho trobem normal. Fa 20 anys enrere la fira era molt similar, i ja venim entrenats. Es fa difícil valorar la sort que tenim per celebrar una fira com aquesta”, ens confessa Freixas.

Com afronteu la 37ª Fira Comarcal de Primavera de Campllong?

Doncs amb moltes ganes! Ho tenim tot apunt, i a més, sembla que tindrem bon temps. El fet que la climatologia ens respecti també garanteix la presència de més assistents.

Què es trobarà la gent durant tot el cap de setmana?

Enguany podran trobar les activitats més tradicionals com el Concurs Morfològic de vaques de raça Frisona, la 24ª Tractorada de tractors antics, el 37è concurs de treball monogràfic de ramat i gos d’atura català, o la 7ª trobada de vehicles clàssics. Durant tot el cap de setmana, els visitants trobaran de tot! I evidentment, el gran reclam del certamen és la fira multisectorial. Hi ha molta gent que ve a vendre el seu producte. Des de piscines a retroexcavadores. Aquest era un dels objectius de la fira, i ens encanta reconèixer que ho hem aconseguit. Per a nosaltres és una gran notícia que gent d’arreu vingui a promocionar-se a Campllong.

Quines són les dades més destacables de la fira?

Aproximadament hi haurà una vuitantena d’expositors amb estands interiors i exteriors, prop d’un centenar de parades, i una vintena d’artesans que faran demostracions al pavelló. I d’espai també en tenim molt: uns 40.000 m2 de fira i tenim capacitat per a uns 5.000 vehicles. I si en vingués més, en tindríem per a 10.000!

Quines novetats s’han introduït respecte a edicions anteriors?

Enguany hem organitzat un concurs de menjar cargols, i tots els visitants podran gaudir de tastets amb el cargol com a gran protagonista. A més, també ens agradaria destacar altres novetats com la celebració d’una gimcana de tractors Lanz, un concurs d’obstacles de l’especialitat d’”enganxe” eqüestre o les passejades amb carreta estirada per bous. Els més petits també tindran coses a fer durant la fira, ja que hem preparat circuit de minidrons, demostracions de robot Lego o Robofutbol. A més, cal recordar que es podran adquirir braçalets per 6 euros que donen accés a la zona de jocs infantils durant tot el dia.

Quantes persones calculeu que vindran a la fira?

La previsió ens fa ser optimistes. La idea és que el dissabte vinguin 4.000 persones al matí i 5.000 a la tarda. No obstant, això pot variar. El fet que es celebrin eleccions pot condicionar els horaris dels visitants. En circumstàncies normals, el diumenge en vénen entre 7.000 o 8.000 persones tant al matí com a la tarda. Veurem com va!

Què representa per Campllong la celebració d’una Fira tan exitosa com aquesta?

Nosaltres ja ho trobem normal. Fa 20 anys enrere la fira era molt similar, i ja venim entrenats. Es fa difícil valorar la sort que tenim per celebrar una fira com aquesta. Evidentment hi ha molta feina al darrere, i el pressupost de la fira s’acosta als 100.000 euros, però tot queda recompensat. I estem molt contents que enguany puguem celebrar la 37a edició de la fira.


Autor: Redacció


#firaprimavera #campllong


#firaprimavera #campllong





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...