Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

La app “Tossa de Mar al teu mòbil” permet saber a temps real l’estat dels aparcaments de la població

La Selva  -  18/04/2019  -  16:19

Es pot descarregar gratuïtament i està englobada dins una aplicació que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius del municipi




L'Ajuntament de Tossa, coincidint amb la Setmana Santa, ha tornat a posar a disposició dels gestors d'aparcaments de la població una aplicació gratuïta on el ciutadà està informat a temps real de l'estat dels aparcaments del municipi.

Aquesta aplicació, que es pot descarregar per Google Play i App Store, es troba englobada a l'aplicació "Tossa de Mar al teu mòbil", APP que l'Ajuntament ha posat a l'abast dels ciutadans i que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius que ofereix el municipi.

A banda de tota la informació referent a agenda o telèfons d'interès -com poden ser centre de salut, parades de taxi, establiments hotelers, les platges, els punts de recàrrega elèctrica, benzinera o les rutes de turisme actiu-, l'APP permet conèixer l'estat dels aparcaments i informa d'incidències dins del marc "Millorem Tossa".
Segons el regidor d'Urbanisme, Manu Mohedano, "aquesta aplicació georeferencia els diferents aparcaments de la població i permet mantenir informat als ciutadans en temps real sobre l'estat dels aparcaments a Tossa".

L'APP de Tossa per a dispositius mòbils forma part d'una estratègia smart, amb la qual es tendeix a una gestió més intel·ligent dels serveis, seguint el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, tot accedint a serveis i continguts de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada.

Mohedano conclou que "aquesta APP ens serveix per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies i mantenir als ciutadans informats de tot el que passa al nostre municipi".


Autor: Redacció


#tossa #app


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...