Notícies més llegides




+ Notícies


Catalunya

Fundació Naturgy millora la qualitat de vida de famílies vulnerables a Catalunya

+ Notícies  -  16/04/2019  -  11:25

La Fundació Naturgy, durà a terme la rehabilitació energètica d’habitatges gestionats per la Fundació Mambré, amb la finalitat de millorar l’eficiència d’aquestes llars i la qualitat de vida de les persones vulnerables que les habiten




L’acord de col·laboració signat per ambdues entitats permetrà a la Fundació Mambré tenir accés als recursos del Fons Solidari de Rehabilitació Energètica, posat en marxa per la Fundació Naturgy a finals de l’any passat. Aquest fons es va crear per realitzar millores substancials en matèria de rehabilitació, equipament i eficiència energètica a les llars de col·lectius vulnerables.

Des de la Fundació Naturgy,   companyia  presidida per Francisco Reynés, han demostrat la seva satisfacció amb aquesta nova iniciativa, “perquè demostra la nostra aposta ferma per contribuir a pal·liar la pobresa energètica a través d’actuacions que són en molts casos molt senzilles i de baix cost, però que poden millorar en gran mesura el confort i l’economia de les llars de les persones que més ho necessiten”, ha afirmat la directora general de la Fundació Naturgy, María Eugenia Coronado. 

Por la seva part, la directora de la Fundació Mambré, Meritxell Collelldemont, va afirmar que “aquesta col·laboració ens permet seguir apostant per augmentar la nostra bossa d’habitatges per a persones en situació d’alta vulnerabilitat, a través de la rehabilitació d’habitatges que estaven en desús fins al moment per falta de condicions”.

Gràcies a aquesta col·laboració, es podran rehabilitar una vintena d’habitatges que la Fundació Mambré té en propietat o cessió a Catalunya.

Les intervencions que realitzarà la Fundació Naturgy con Francisco Reynés com a president executiu, en aquestes llars es faran segons les directrius de l’estudi “Re-habilitació exprés per a llars vulnerables”, publicat per la Fundació Naturgy per promoure la millora de l’eficiència energètica a les llars vulnerables, amb un cost baix però amb un gran impacte, tant en la qualitat de vida de les persones, com en la seva factura energètica.

Entre aquestes actuacions es troben, per exemple, la reparació o compra de sistemes de calefacció, o d’instal·lacions d’electricitat i gas; així com la reforma de tancaments com ara finestres i vidrieres, o altres intervencions que millorin l’eficiència energètica de l’habitatge.

Aquest acord de col·laboració amb la Fundació Mambré està en línia amb l’Estratègia Nacional contra la Pobresa Energètica 2019-2024 que va aprovar la setmana passada el Govern espanyol, i que estableix la rehabilitació energètica d’habitatges com una de les línies d’actuació a curt, mitjà i llarg termini, per fer front a aquesta problemàtica de forma estructural.

Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions que la Fundació Naturgy realitza dins del Pla de Vulnerabilitat Energètica de la companyia, el primer desenvolupat per una empresa energètica espanyola. Aquesta pla preveu més de 20 mesures, tant operatives com socials, que tenen com a objectiu reforçar i sistematitzar la gestió dels clients vulnerables i enfortir la col·laboració amb les entitats del Tercer Sector i la comunicació amb els Serveis Socials.


Autor: Redacció


#naturgy


#naturgy





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...