Notícies més llegides



Política


Calonge

Jaume-Alonso Cuevillas: 'No anem a canviar cromos. L'autodeterminació de Catalunya és innegociable'

Política  -  15/04/2019  -  19:41

El candidat Jaume-Alonso Cuevillas ha remarcat que "Els poders de l'Estat volen apartar el President Carles Puigdemont. Més enllà de destruir la persona, volen bandejar la legitimitat de l'1-O arraconant qui per raons òbvies no podrà en cap cas deixar de representar-la"


JUNTS PER CALONGE I SANT ANTONI

JUNTS PER CALONGE I SANT ANTONI



En un acte-xerrada, amb un centenar de persones, a la plaça de l'Espigó de la Costa Brava a Calonge i Sant Antoni, Jaume-Alonso Cuevillas, cap de llista de Junts per Catalunya a la circumscripció de Girona, a les eleccions a les Corts espanyoles del 28-A, iniciava el primer míting de la tarda, al costat de l'alcalde i cap de llista de Junts per Calonge i Sant Antoni el 26-M, Jordi Soler.

En el quart dia de campanya electoral, Cuevillas ha destacat que: "No anem a canviar cromos. L'autodeterminació de Catalunya és innegociable. Junts per Catalunya té per objectiu fer efectiu el mandat de l'1-O. Si els dos milions de vots del primer d'octubre votem amb coherència, la República és imparable".

El candidat Jaume-Alonso Cuevillas ha remarcat que "Els poders de l'Estat volen apartar el President Carles Puigdemont. Més enllà de destruir la persona, volen bandejar la legitimitat de l'1-O arraconant qui per raons òbvies no podrà en cap cas deixar de representar-la".

En el torn d'intervencions dels assistents, preguntat per les eleccions municipals del 26 de maig, Cuevillas ha manifestat el seu suport a l'alcalde Jordi Soler: "El 26-M desitjo que Calonge i Sant Antoni es desperti de groc i que els alcaldes independentistes com Jordi Soler revalidin les seves alcaldies i que el President Puigdemont sigui la llista més votada".


Autor: Redacció


#jordisoler #calonge #juntsxcat


#jordisoler #calonge #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...