Notícies més llegides




Política


Olot

JuntsxCat a Olot presenta els 21 noms per liderar un projecte de ciutat basat en 'el progrés, el coneixement i l'experiència'

Política  -  13/04/2019  -  18:15

Berga destaca el compromís dels integrants d'una llista intergeneracional i amb experiència a les entitats


Junts per Catalunya a Olot

Junts per Catalunya a Olot



L'alcaldable de Junts per Catalunya a Olot a les eleccions municipals, Pep Berga, ha presentat aquest dissabte les 21 persones que formen part del seu equip per tirar endavant un projecte de ciutat marcat pel "progrés, el coneixement i l'experiència". L'actual tinent d'alcalde ha destacat la vocació de servei als olotins dels integrants de la seva candidatura pel 26 de maig en la trobada que han celebrat aquest matí al Firal per fer-se la foto de grup.

Isidre Charles, Tura Tarrús, Jordi Sellas, Dolors Tejero, Manel Mas, Ariadna Rodríguez, Ferran Anglada, Laura Pujolar i Lluc Charles són les persones que completen l'equip de Junts per Catalunya Olot; un grup intergeneracional que s'ha trobat aquest matí per reiterar el seu compromís amb la ciutat.

Pep Berga ha volgut destacar especialment que els homes i les dones que integren l'equip són persones compromeses amb la ciutat, i també amb el país. "Ara ho reiteren encara més, si es vol, en sumar-se al projecte de Junts per Catalunya Olot, amb la voluntat de contribuir d'una manera més directa en el present i el futur de la ciutat", ha exposat el cap de llista.

Berga ha subratllat la mirada generacional de l'equip que incorpora "una persona que acaba de complir 83 anys i una jove que està a punt de fer-ne 18 i que, per tant, podrà votar per primera vegada". En tots els casos, segons l'alcaldable de JuntsxCat a Olot "comparteixen la seva contribució al teixit associatiu i les ganes de seguir treballant per la ciutat".

Els integrants més veterans de l'equip acumulen una trajectòria a les entitats del municipi, mentre que els més joves ja s'hi han començat a introduir. A més, dos dels membres de l'equip han rebut les Ales a la Cultura en reconeixement a la seva contribució a la ciutat en matèria cultural.

Després de diverses reunions de treball amb entitats i particulars, la formació està acabant de tancar el programa electoral i que pivotarà al voltant de quatre grans eixos: el progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i la construcció democràtica.


Autor: Redacció


#olot #lagarrotxa #juntsxcat


#olot #lagarrotxa #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...