Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Una flor que representa l'esclat de la primavera il·lustra el cartell de la 64a edició de Girona, Temps de Flors

Actualitat Girona  -  08/04/2019  -  14:52

Enguany l'esdeveniment tindrà lloc a la ciutat de l'11 al 19 de maig




Una flor que representa l'esclat de la primavera, amb esquitxos de pintura de tons vermells, grocs i roses, il·lustrarà la 64a edició de Girona, Temps de Flors. Enguany l'esdeveniment començarà el dissabte 11 de maig i s'allargarà fins al diumenge 20 de maig.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha descobert aquest matí l'obra guanyadora al costat del director de l'Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras. "L'obra guanyadora representa l'explosió de la primavera i dels colors, un fet que dona inici a aquesta vida més dinàmica i feliç que representa Temps de Flors", ha destacat l'alcaldessa, que ha convidat els i les alumnes del centre a "posar al servei de la ciutat tot el talent" que tenen.

El dibuix és obra de l'alumna de segon de batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés Irina Bertran i Dalmau. L'estudiant ha explicat que en el cartell, fet amb ordinador, va voler plasmar "flors que representessin una festa i a l'hora la part més artística del disseny, amb la pintura i una explosió de colors vermellosos com els llapis de l'institut".

Aquest 2019 fa deu anys que l'Ajuntament de Girona i l'Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de Girona, Temps de Flors. A partir de les propostes de l'alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s'escull l'obra que representarà l'exposició floral. "Vosaltres, l'alumnat del centre, també sou part de Temps de Flors i us animo a seguir pensant i participant en la ciutat", ha subratllat Joan Cumeras.

A l'acte hi ha assistit també la secretària de l'Associació Amics de les Flors, Montse Galí, com a representant de les entitats organitzadores de Girona, Temps de Flors.
 


Autor: Redacció


#tempsdeflors #girona


#tempsdeflors #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...