Notícies més llegides




Política


Calonge

Jordi Soler encapçala un projecte 'renovat i plural' per liderar per Calonge i Sant Antoni

Política  -  08/04/2019  -  14:16

Junts per Calonge i Sant Antoni aposta per encarar el municipi cap al futur mantenint un model al servei dels ciutadans


Presentació de Junst per Calonge i Sant Antoni

Presentació de Junst per Calonge i Sant Antoni



Jordi Soler




L'actual alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, encapçala per a les eleccions del maig un projecte "renovat i plural" per liderar els reptes que té el municipi anant "més enllà de les sigles dels partits". Soler ha presentat avui l'equip de Junts per Calonge i Sant Antoni, una confluència transversal de persones que provenen d'ERC, de Demòcrates, de Compromís per Calonge, del PDECAT, La Crida i persones independents del municipi.

En una trobada amb periodistes aquest matí, el candidat i alcalde ha compartit la transformació de Calonge i Sant Antoni durant els darrers anys, situant-la com un municipi referent de país en molts àmbits. "Aquests anys hem situat Calonge i Sant Antoni com un municipi d'oportunitats, referent de la Costa Brava i referent del país", ha exposat.

"Hem creat un model de qualitat de vida i de progrés per la gent que hi viu. El municipi s'ha situat en el mapa del turisme familiar i en la qualitat de serveis. Ens hem situat en el mapa de la cultura, del sector vitivinícola, de la promoció econòmica, de la mobilitat inteligent i de serveis socials", ha assenyalat, apuntant que la candidatura que lidera vol seguir fent del municipi un municipi de referència, que generi oportunitats i on aquells que hi viuen hi visquin molt bé i se'n sentin orgullosos.

En aquest sentit, l'alcaldable de Junts per Calonge ha afirmat que el model actual s'ha de preservar. "Calonge i Sant Antoni viu una etapa d'estabilitat política que ha permès continuar transformant el municipi al servei de la gent que hi viu. Hem de continuar orientat el municipi cap al futur, a banda de gestionar el dia a dia. Tenim les ganes, el talent, el projecte de municipi, la il·lusió de continuar transformant Calonge i Sant Antoni", ha remarcat Jordi Soler.

Soler ha assenyalat que el projecte tampoc queda al marge de la realitat del país. L'actual alcalde, que ha estat querellat per l'Estat pel referèndum d'autodeterminació del primer d'octubre, ha reiterat el seu compromís amb Catalunya: "vivim en un context de repressió, on els drets més bàsics, com són el de la llibertat d'expressió o el del dret a vot ens són privats. Tinc injustament amics, entre d'altres, a la presó i a l'exili per les seves idees".

Així, ha continuat, "des de Calonge i Sant Antoni batallarem perquè aquesta repressió s'aturi i per ser lleials al poble de Catalunya i al seu camí democràtic per a la plena sobirania".



#jordisoler #calonge


#jordisoler #calonge #juntspercalongeisantantoni





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...