Notícies més llegides




+ Notícies


Campllong

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril arriba la 37ª Fira Comarcal de Primavera de Campllong

+ Notícies  -  04/04/2019  -  16:52

La fira és un referent del sector agrícola, ramader i multisectorial del conjunt de les comarques gironines


Fira Comarcal de Primavera

Fira Comarcal de Primavera



Un any més, i ja en són 37, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong aspira a congregar milers de persones vingudes d'arreu del país, i també de l'estranger. La fira, que es celebra els dies 27 i 28 d'abril i que s'ha consolidat com un dels referents del sector agrícola, ramader i multisectorial, enguany comptarà amb un centenar d'expositors, una trentena d'activitats i una vintena de mostres i exposicions.

A més, en la seva 37a edició, la fira aporta algunes novetats destacables. En el cas de les jornades gastronòmiques 'Encargola't' hi haurà una doble novetat: el concurs de menjar cargols obert a tothom, i el tastet del cargol de la fira. Durant la Fira Comarcal de Primavera de Campllong 2019 també s'oferiran novetats com una aula tecnològica on es podrà imprimir en 3D, circuit de minidrons, demostració de robot Lego FLL, Robofutbol i circuit de robots per als més petits. Enguany també s'ha organitzat una gimcana de tractors Lanz, passejades amb carreta estirada per bous, i un concurs d'obstacles de l'especialitat d'"enganxe" eqüestre, que serà puntuable per al campionat de Catalunya.

Fira multisectorial

Des del seu inici l'any 1982, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong ha anat augmentant i diversificant l'oferta de propostes i activitats fins a arribar a convertir-se en un esdeveniment de referència dins el món rural i comercial. De fet, en les darreres edicions s'han superat els més de 30.000 visitants.

Sense cap mena de dubte, el gran motor del certamen és la fira multisectorial. Any rere any, els visitants poden gaudir de les novetats de sectors tan diversos com l'agricultura, la ramaderia, els serveis, l'alimentació, la indústria, la tecnologia, la jardineria, la construcció, en mobles i decoració, i motor.

Activitats tradicionals

Com cada any, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong manté les activitats més tradicionals com el Concurs Morfològic de vaques de raça Frisona, un certament en el qual hi participen una vuitantena de caps de bestiar de 15 explotacions lleteres de comarques gironines i d'arreu del país.

Les primeres activitats de la fira seran els concursos de Paletes, de Burro Català i de Maquinistes. A les 12 del migdia es farà la inauguració de la fira amb la presència d'autoritats polítiques i alcaldes dels pobles veïns. El dissabte es completarà amb la celebració de la 24a Tractorada de tractors antics, i la Cursa de mules per equips.

Pel que fa al diumenge 28 d'abril, a partir de les 10 del matí, els visitants podran gaudir del 37è concurs de treball monogràfic de ramat i gos d'atura català, i també de la 7a trobada de vehicles clàssics. Ja a la tarda, tindrà lloc la tradicional exhibició del batre amb maquinària antiga i tractors Lanz, i una exhibició de balls country.

Zones infantils

Com en les darreres edicions, els organitzadors de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong han impulsat activitats per a totes les edats. Així doncs, els més petits de la casa -nens i nenes de 2 a 12 anys- disposaran d'una zona d'activitats infantils. En aquest sentit, es podrà adquirir un braçalet per 6 euros que dóna accés il·limitat durant tot el dia a la zona de jocs infantil. Els menuts també podran gaudir de menú infantil a la carpa restaurant de la fira a un preu de 5 euros.

L'entrada a la Fira Comarcal de Primavera de Campllong -obert de 10 del matí a les 8 del vespre- tindrà un cost de 1€ i permetrà visitar la fira comercial i les activitats, concursos i exposicions durant tot el dia. El recinte firal també disposarà d'un servei de bar menjador amb esmorzars, dinars i berenars.


Autor: Redacció


#firaprimavera #campllong


#firaprimavera #campllong





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...