Notícies més llegides



Política


Catalunya

La CUP exigeix al Govern que 'sigui responsable i marqui una data d'eleccions a Catalunya'

Política  -  04/04/2019  -  14:48

La CUP-CC, que no ha participat de la votació, ha manifestat que davant la manca d'iniciativa de l'actual Govern cal que es convoquin unes noves eleccions i es generin nous lideratges que permetin sortir de l'atzucac en què es troba el país


La Cup

La Cup



La CUP Crida Constituent exigeix al Govern de la Generalitat que sigui responsable i marqui una data per celebrar eleccions a Catalunya. La formació anticapitalista ho ha fet durant el seu discurs de rèplica a la qüestió de confiança presentada al ple d'avui pel PSC.

La CUP-CC, que no ha participat de la votació, ha manifestat que davant la manca d'iniciativa de l'actual Govern cal que es convoquin unes noves eleccions i es generin nous lideratges que permetin sortir de l'atzucac en què es troba el país. En aquest sentit, la diputada Maria Sirvent ha assegurat que cal que "surtin del búnquer en el que es van instal·lar després del 21D i escoltin el carrer, al moviment popular en defensa del dret a l'autodeterminació i les classes populars d'aquest país".

"Mentre l'Estat segueix suspenent decisions del Parlament com la comissió d'investigació sobre la monarquia, perseguint llaços de qualsevol color en institucions i escoles, mentre continua la sagnia de desnonaments de la forma més cruel i violenta o la repressió dels Mossos contra el moviment sobiranista vostès segueixen del tot immobilitzats", li ha retret Sirvent al govern.

Per altra banda, la CUP-CC no ha participat de la votació de la moció presentada pel PSC perquè considera que és una "presa de pèl" i que no tenen cap legitimitat ni credibilitat, ja que van ser els quevan aplicar el 155CE, propiciant un "cop d'estat institucional". La formació també assegura que el projecte dels socialistes per a Catalunya és el de la prohibició, la presó, l'exili i l'amenaça permanent.


Autor: Redacció


#lacup #eleccions #catalunya


#lacup #eleccions #catalunya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...