Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Meet&Greet amb El Pot Petit a l'Espai Gironès, en el marc del Festivalot

+ Notícies  -  01/04/2019  -  16:26

Demà i dimecres es farà un concurs al Facebook per elegir les 5 famílies que participaran a la trobada amb dos dels components del grup, el dia 10 d'abril




L'Espai Gironès ha organitzat un Meet&Greet, dimecres 10 d'abril a les 17:30h a l'espai de gerència, amb en Pau i la Jana del grup El Pot Petit, en el marc del Festivalot. Demà i dimecres es durà a terme un Trivial per mitjà del Facebook del centre comercial, amb preguntes sobre curiositats del grup. Totes les persones que hagin respost correctament les preguntes participaran en un sorteig per escollir les 5 famílies que seran presents a la trobada amb El Pot Petit, grup musical i d'animació que ofereix espectacles pensats especialment per a la mainada.

Aquesta acció forma part de la col·laboració de l'Espai Gironès amb el Festivalot. Jordi Tonietti, dedicat fa trenta anys a cançons adreçades sobretot al públic infantil, va actuar dissabte dia 30 de març a l'Espai Gironès. Tonietti, premiat per la seva tasca de difusió i defensa de la cultura catalana, va oferir un concert a la plaça del Foc.

Es tracta de dues accions dins la col·laboració que el centre comercial manté amb aquest festival, tal i com l'any passat ja es va fer amb l'actuació de Landry el Rumbero.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 15 i 16 de juny a Girona. L'objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits.

 


Autor: Redacció


#salt #espaigirones


#salt #espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...