Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Salt aplega a 200 alumnes a la Coma Cros en una nova edició del Fòrum d'estudiants

+ Notícies  -  30/03/2019  -  14:51

El Fòrum d'estudiants és una xarxa d'alumnes del municipi que actualment estan cursant estudis de grau o cicles formatius i que ajuden amb la seva experiència a orientar els joves que han d'escollir el seu futur


Fòrum d’estudiants

Fòrum d’estudiants



Salt ha celebrat aquest dissabte, 30 de març, una nova edició del Fòrum d'estudiants que ha aplegat a uns 200 alumnes a l'auditori de la Coma Cros.

Aquesta IV trobada, que portava per títol Què estudiar? Vine i prova-ho, se centrava a donar informació als alumnes a través de grups de treball organitzats per les següents àrees: ciències de la salut; ciències socials, dret i humanitats; educació i psicologia; enginyeries, arquitectura i tecnologia; ciències naturals; economia i empresa i audiovisuals, arts i periodisme.

El Fòrum d'estudiants és una xarxa d'alumnes de Salt que actualment estan cursant estudis de grau o cicles formatius i que ajuden amb la seva experiència a orientar els joves que han d'escollir el seu futur.

L'alcalde Jordi Viñas, ha destacat en l'obertura que per a Salt aquestes jornades "són del tot imprescindibles" perquè han esdevingut "un espai d'intercanvi d'experiències de joves i per a joves, un espai de reflexió i diàleg, d'exemple i d'orientació.

L'alcalde ha aconsellat als joves que escullin "amb llibertat" el seu destí: "La llibertat d'escollir, la llibertat d'opinar, la llibertat en majúscules és una actitud que no us heu de deixar prendre mai."

La jornada ha comptat també amb la ponència Com preparar-se per la feina i no morir en l'intent, a càrrec de Gabriel Ginebra, formador d'habilitats directives a la UAO, i ha finalitzat amb una taula de conclusions i una actuació a càrrec de la Irene Planas.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...