Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

Aena inicia el procés per a la construcció del nou Edifici Satèl·lit de l'Aeroport Josep Tarradellas

+ Notícies  -  26/03/2019  -  16:53

El Consell d'Administració aprova la licitació de l'assistència tècnica per a la redacció del projecte i l'assistència d'arquitectura Inclou també l'ampliació de la plataforma, la reconfiguració de la Terminal 1, l'ampliació dels aparcaments i la modificació del camp de vols




El Consell d'Administració d'Aena ha aprovat avui l'inici del procés per a la construcció del nou Edifici Satèl·lit de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, mitjançant la licitació de l'assistència tècnica per a la redacció del projecte i l'assistència tècnica d'arquitectura que s'estendrà fins a la finalització de les obres. Aquestes licitacions de serveis d'enginyeria constitueixen l'inici del tràmit que conclourà amb la construcció del nou edifici satèl·lit, així com la reconfiguració de la terminal T1 i la modificació del camp de vols.

L'assistència tècnica per a la redacció del projecte surt a concurs amb un pressupost de 12 milions d'euros i un termini d'execució de 18 mesos. Aquesta assistència inclou la redacció dels projectes constructius que serveixin de base per a licitació de les obres del nou Edifici Satèl·lit T1S, la reconfiguració de la terminal T1, l'ampliació del túnel de connexió de la T1 amb el nou edifici satèl·lit, l'ampliació dels aparcaments d'aquesta terminal i modificacions en el camp de vols amb la construcció d'una nova plataforma d'estacionament d'aeronaus associada al nou edifici satèl·lit i de nous carrers de rodatge.

Pel que fa a l'assistència tècnica d'arquitectura, la qual contempla el període d'execució d'obres, surt a licitació per un import màxim de 648.000 euros i un termini de 48 mesos.

Les licitacions es publicaran a la plataforma de Contractació d'Aena en pròxims dies.


Autor: Redacció


#aeroport #joseptarradellas


#aeroport #joseptarradellas





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...