Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

En marxa la votació dels pressupostos participatius a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  19/03/2019  -  18:22

Ja es poden escollir els 7 projectes finalistes dels segons Pressupostos participatius




 

La plaça de la Caixa ha acollit aquest dimarts 19 de març una de les trobades dels Pressupostos participatius. A partir de 2/4 de 5h de la tarda i fins a 2/4 de 7h, les persones que s’han dirigit a aquest espai han estat informades de l’actual procés participatiu, i s'ha ajudat a fer les votacions online a tots aquells veïns i veïnes que ho demanaven. Aquests punts posen especial atenció a les persones que poden tenir dificultats per accedir o fer la votació a través del web.

El regidor de Participació d’Olot, Josep M. Coma, ha participat de la sessió d’aquesta tarda a la plaça de La Caixa, junt amb la tècnica de Resilence Earth, Laura Comas, i Manel Arias, president de l’Associació de Veïns de la Caixa. Cada dia mentre duri la votació, un equip de suport s’instal·la en un dels espais del sector que aquest any participa dels Pressupostos participatius per informar del procés a les veïns i veïns, recordar-los la votació i ajudar-los a triar els projectes finalistes, si així ho necessiten.

Aquests propers dies els trobareu als llocs següents:

La votació dels Pressupostos participatius es va obrir aquest dilluns 18 de març a les 8h del matí i finalitzarà el dimecres 27 de març a les 20h. 6.351 persones que viuen al sector oest d’Olot poden votar als pressupostos participatius. Han d’estar-hi empadronats a 30 de gener de 2019 i tenir 16 anys.

A principis d’any es van iniciar les trobades per començar a treballar en els projectes de millora d’Olot. En total s’han proposat una cinquantena de propostes, 7 de les quals arriben a la votació. Totes aquestes iniciatives van ser revisades per veïnes, veïns i persones tècniques a través múltiples d'espais participatius, durant els quals es va aglutinar vàries d'aquestes propostes per crear 26 projectes amb més impacte ecològic, social i econòmic. 12 d'aquestes accions s’han internalitzat i, per tant, els serveis tècnics municipals analitzaran amb detall si es poden portar a terme dins del pla d’actuació de la seva àrea; i les altres 7 propostes no complien amb els criteris fixats per als pressupostos o bé no han passat la validació tècnica.

Els projectes que es porten a votació són els 7 que us detallem a continuació i que trobareu ampliats a pressupostosparticipatius.olot.cat:

1. El camí vora riu

2. Tram de carril bici i tallers de reparació de bicicletes

3. Adequació d’itineraris a la Muntanya Pelada  

4. Revivim les places petites

5. Fem grans places i parcs

6. Joves pels barris

7. Barris: espais de cultura

Per votar cal entrar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat o bé a anar a pressupostosparticipatius.olot.cat identificar-se amb el DNI-NIE i introduir la data de naixement. A partir d’aquí, podran escollir les propostes que més el hi agradin mitjançant l’anomenat sistema “cistell”, és a dir, podran triar tants projectes com vulguin fins a esgotar els 100.000 euros destinats als Pressupostos participatius.

En cas de qualsevol consulta o dubte, el telèfon de contacte amb l’Ajuntament serà el 972 27 91 01.

Trobareu tota la informació del procés de pressupostos participatius “Olotparticipa. La gent proposa” a pressupostosparticipatius.olot.cat i a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat.


Autor: Redacció


#olot #pressupostosparticipatius


#olot #pressupostosparticipatius





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...