Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Masoliver i Beveland fan anys compromesos en un projecte solidari per al territori

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/03/2019  -  15:21

Organitzen un doble concert dels Pets a Olot en una iniciativa que recollirà fons per al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa




Masoliver celebra aquest any el seu 40è aniversari i Beveland, 25. Les dues empreses, fortament arrelades a la Garrotxa i amb projecció internacional, han volgut celebrar el seu aniversari amb una iniciativa solidària que uneixi la vessant cultural i social.

Masoliver i Beveland organitza un concert solidari que durant dos dies portarà els Pets a Olot. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d´Olot el seu darrer treball discogràfic SOM. Les entrades per al concert, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, es posen a la venda a través dels canals de venda habituals d'Olot Cultura (olotcultura.koobin.com) i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal.

Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la ma d'un nou treball discogràfic: "SOM". Amb una escenografia i posta en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que, a dia d'avui, ha exhaurit entrades en tots els llocs on han tocat.
La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu i, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflecteix un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu, amb un nombre més reduït d'actuacions al que ens tenen acostumats el grup. L'afany de proposar un directe nou, amb una connexió amb el públic més estreta, fa que, veure Els Pets, sigui un esdeveniment molt especial.
Els diners que es recullin es destinaran al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L'objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d'una eina fonamental: l'educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.

Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, i Joel Masoliver, CEO de Beveland, han presentat aquesta iniciativa solidària en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí a l'Ajuntament d'Olot. L'acte també ha comptat amb l'assistència del regidor de Cultura d'Olot, Pep Berga, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i Sor Lucía Caram, impulsora del programa #Invulnerables.

Dins el marc de la responsabilitat social corporativa, l´objectiu de Masoliver i Beveland amb aquests concerts és donar suport a la cultura catalana i al programa solidari #Invulnerables de Sor Lucía Caram i l´Obra Social 'la Caixa'. Concretament, Masoliver i Beveland destinaran els beneficis dels concerts a realitzar projectes solidaris a les comarques gironines.

2019 un any d'aniversaris per a Masoliver i Beveland

Masoliver es va fundar l'any 1979. Dins de Masoliver Grup, la companyia comercialitza i distribueix productes d'alimentació i begudes d'alta qualitat. Les més de 60 marques del seu portafoli es distribueixen a Espanya, Portugal i Cuba a través del canal d'alimentació, on és present a la majoria de grans cadenes, a més de Cash&Carry i el canal Horeca (hotels, restaurants i càterings).

Masoliver és una de les principals empreses del sector de la distribució de productes d'alimentació i begudes a Espanya. Al llarg d'aquests 40 anys, Masoliver s'ha consolidat com una moderna i dinàmica companyia preparada per afrontar els reptes de futur i garantint el millor servei i atenció al client.

L'empresa de licors Beveland, amb 25 anys elaborant licors i destil·lats, va néixer amb la voluntat de ser una empresa de futur, amb gran projecció internacional. L´important ritme de creixement de Beveland al llarg dels últims anys ha facilitat la seva adaptació a les noves tecnologies amb un compromís en la millora constant en la qualitat del producte i el seu disseny, sense oblidar l'atenció al client, buscant d'aquesta forma la màxima satisfacció del consumidor.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...