Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'EASD d'Olot i la JOSA col·laboren en l'edició del conte 'Un Sioux de Chicago'

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/03/2019  -  15:19

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot han col·laborat de l'edició del conte "Un Sioux a Chicago". Els alumnes de 2n d'il·lustració de l'Escola han il·lustrat la publicació i una alumna de gràfica publicitària l'Odei Martínez, l'ha maquetat




L'encàrrec prové de la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia (JOSA www.josa.org). Cada any l'entitat edita un conte per ajudar a finançar els seus concerts-espectacle i també per tenir un suport gràfic dels seus concerts espectacle. Aquest any la temàtica se centra al voltant dels indis nord americans. Els alumnes de 2n d'il·lustració s'han encarregat de les il·lustracions del conte i els responsables de l'entitat han escollit el que més els hi ha agradat, en aquest cas la creació de l'Alba Azaola.

El conte "Un Sioux de Chicago" és una de les moltes col·laboracions que realitza l'Escola d'Art durant el curs. Des del centre es participa en la il·lustració i maquetació de llibres de contes de la Fundació Joan Petit o amb la creació d'una nova figura de la faràndula de Banyoles. Des dels cicles d'escultura de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot s'ha dissenyat, modelat, laminat i pintat el Drac de Banyoles que es va presentar el passat mes d'octubre dins les Festes de Sant Martirià, entre molts altres exemples. Totes aquestes iniciatives permeten als alumnes poder participar en projectes reals. A més de promoure la seva creativitat i el seu pensament artístic, els alumnes aprenen a treballar en equip i potencia la professionalitat dels alumnes per aconseguir una millor incorporació al món laboral.

L'Escola d'Art participa també en actes de ciutat com Lluèrnia i la Mostra de Pessebres d'Olot i no deixa de rebre encàrrecs i propostes de col·laboració d'institucions, entitats i empreses.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...